in

Werkgever beweert dat hij elke werknemer in zijn team ontslaat die geen sixpack heeft

sixpack
Beeld: Instagram

Een baas ligt onder vuur omdat hij een ‘unieke’ eis heeft onthuld om bij zijn verkoopbedrijf te mogen werken. Je moet namelijk eerst een sixpack hebben.

Geen sixpack

Andy Elliott, een professionele verkooptrainer en autoverkoper, eist dat al zijn werknemers six-packs hebben om bij zijn bedrijf te mogen werken. De 43-jarige beweerde dat hij hoge eisen stelt aan zijn werknemers en dat zijn team ‘een tandje bij moet zetten’ om hun baan te behouden. Een sixpack of je bent ontslagen – dat is wat ik tegen mijn hele team zeg,’ zei hij. Als je geen sixpack hebt, werk je niet voor ons. Andy vertelde dat hij wil dat zijn werknemers een gevoel van routine en discipline hebben. De verkoopexpert gaat in een video dieper in op zijn denkwijze.

‘Het heet een standaard – als we die nu eens verhogen? Als jullie nu eens ophielden met beschaafd worden en ophielden met schikken? Hij geeft toe dat velen het niet eens zullen zijn met zijn tactiek en het vreemd zullen vinden – maar daar houdt hij zich niet mee bezig. Er zijn mensen in deze kamer die zeiden dat ze hun bedrijf zouden aanklagen als ze zouden zeggen dat ze een sixpack moesten hebben,” zei hij. We weten dat jullie zouden aanklagen – dat gesprek is voor de 1 procent – het was niet voor jullie,’ sprak hij hen direct toe.

Hoge eisen

De baas beweert dat hij elke werknemer in zijn team ontslaat die geen sixpack heeft: “Ik stel hoge eisen, stop met schrikken. Andy Elliot, uit de VS, eist dat al zijn werknemers een sixpack hebben.
Hij werd bekritiseerd voor zijn ‘onredelijke’ standaard. Velen wezen erop hoe ‘belachelijk’ de norm was en deelden al even onrealistische normen. Je kunt niet voor me werken als je kaal bent,’ zei een man, verwijzend naar Andy’s kapsel. Laat je haar groeien of verdwijn’. Ik heb 13 jaar bij de marine gezeten met een aantal absolute wilden,’ zei een ander. Echte professionals die slim, tactisch goed, sterk, loyaal, moedig en in een ongelooflijke vorm waren zoals bleek in de strijd … geen van hen had een six-pack. Dit is een verschrikkelijke mentaliteit, alleen al vanuit een fitheidsperspectief,’ zei een fitnesstrainer. Het is een heel klein percentage van de bevolking dat dit kan bereiken.

Hij voegde eraan toe: “Plus, de kwaliteit van leven is klote. Veel mensen met een sixpack hebben een vreselijke gezondheid! Anderen wezen erop dat er verschillende banen zijn waarbij iemands fysieke verschijning er niet toe doet. Het bedrijf zal ten onder gaan, omdat je mensen een absurd salaris moest betalen voor een ‘vaardigheid’ die niets met hun baan te maken heeft,’ zei er een. Ja, waarom zou ik een IT’er willen die een kilometer van vijf minuten kan rennen en 150 kg kan bankdrukken, maar niet weet wat een USB is?

Maar velen verdedigden Andy’s standpunt. Iedereen is zo gefixeerd op dat sixpack-gedoe, maar het punt dat hij maakt is dat je een standaard moet hebben voor je bedrijf en je daaraan moet houden. De standaard is je voorkeur!” schreef een man. ‘Hij heeft het over discipline,’ zei een ander. ‘Kijk naar alle mensen die zeuren of hem aanvallen omdat ze geen discipline in hun leven hebben,’ schreef een derde.

Bron: Dailymail

gaten

Vrouw onthult: “Ik prikte gaten in de condooms van mijn ouders en het leidde tot de geboorte van mijn zusje”

voorruit

Moeder wordt geconfronteerd met brutaal briefje op voorruit terwijl ze haar gewonde zoon met spoed naar de eerste hulp bracht