in

Vrouw geschokt: ‘Hamster van haar buren knaagt door muur van haar kamer’

Vrouw geschokt: 'Hamster van haar buren knaagt door muur van haar kamer'
Beeld: TikTok @kennabuchanan3

Een vrouw is geschokt geraakt, toen ze bezoek kreeg van een speciale gast. De gast was niemand anders dan de hamster van haar buren. Met je buren is het altijd goed om een goede relatie te onderhouden. De hamster van de buren dacht blijkbaar dat die, in het kader van een goede nabuurschap, even op bezoek kon gaan.

Vrouw geschokt door bezoek hamster van haar buren

Als lekker in je eigen ruimte bent, is het altijd een aangename sfeer. Van tijd tot tijd kun je bezoek krijgen van je dierbaren zoals je familie, vrienden of kennissen. Als je bezoek krijgt wil je graag vooraf op de hoogte zijn hiervan. Op die manier kun je je dan beter voorbereiden op de komst van je gasten. Onaangekondigd kan dan misschien leuk zijn, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Dit heeft een vrouw ervaren toen ze bezoek kreeg van een hamster. Helemaal ontevreden was ze niet met het bezoek, maar ze was wel geschokt hierdoor. Achteraf bleek de hamster van haar buren te zijn.

@kennabuchanan3

Entertaining night, the time my neighbors hamster chewed through our wall into my apartment!

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Hamster knaagt zich door de muur

Laten we wel wezen, hamster zijn toch zo schattig en onschuldig? Als je in ieder geval naar een hamster kijkt, lijkt het geen vlieg kwaad te doen. Kenna Buchanan zou wel een andere kant van een hamster te zien krijgen. Ze was namelijk in haar slaapkamer toen ze een vreemd geluid hoorde. Maar ze raakte nog meer overstuur toen ze opmerkte dat er werd gegraven aan de muur en dat er zo een gat ontstond. Ze ging ervan uit dat het om een rat ging en riep de hulp in van haar huisgenoot Kiley. Achteraf stak er een klein hoofdje uit het gat en het bleek te gaan om een hamster. Het was de hamster van de buren Linda, die even gedag kwam zeggen.

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @kennabuchanan3

Helderziende beweert covid-19 te hebben voorspeld: 'Doet nu zijn voorspellingen voor 2023'

Helderziende beweert “wereldwijde plaag” te hebben voorspeld: ‘Doet nu zijn voorspellingen voor 2023’

Viking Guy' schakelt agressieve man in trein uit

‘Viking Guy’ schakelt agressieve man in trein uit