in

28-jarige vrouw gearresteerd na inschrijving op school als 17-jarige student

inschrijving
Beeld: Pexels

De politie heeft zich uitgesproken na de arrestatie van een 28-jarige vrouw die 17 jaar zou zijn geweest om toegelaten te worden tot de middelbare school.

Gearresteerd na inschrijving

Hoewel ik moet toegeven dat onderwijs een enorm voorrecht is en niet alleen maar kommer en kwel, zou ik persoonlijk niet terugkeren naar de middelbare school, zelfs niet als ik er een miljoen pond voor kreeg – de eindeloze hoeveelheid lessen, de stressvolle examens en het pesten – het is een duidelijk nee van mij. Dus waarom een vrouw zich naar verluidt illegaal zou inschrijven, zich een stuk jonger voordoet om alle ervaringen van de middelbare school te ondergaan, blijft voor mij tamelijk onbegrijpelijk. Misschien probeerde ze haar wildste 21 Jump Street dromen waar te maken?

Hahnville High School in Boutte, Los Angeles, ontving meldingen van een vrouw boven de 18 jaar die de school in 2022-2023 bezocht en begon daarom een intern onderzoek. Een vrouw werd ervan beschuldigd zich voor te doen als een 17-jarige, maar in werkelijkheid een twintiger te zijn. Nadat de schoolleiding haar bevindingen op maandag 29 mei aan de autoriteiten had overhandigd, arresteerde de politie een 28-jarige vrouw genaamd Martha Jessenia Gutierrez-Serrano en haar moeder, de 46-jarige Marta Elizeth Serrano-Alvarado. Het kantoor van de Sheriff van St Charles Parish maakte op Facebook de details van de arrestatie bekend.

Huiszoekingsbevelen

Het bericht luidt: “Door onderzoek [het verkrijgen van huiszoekingsbevelen voor het huis van Gutierrez-Serrano en Serrano-Alvarado], ontdekten rechercheurs dat Gutierrez-Serrano’s moeder, Serrano-Alvarado had ingeschreven op school met behulp van een frauduleus paspoort en geboorteakte. “Detectives vroegen arrestatiebevelen aan voor Marta Elizeth Serrano-Alvarado en Martha Jessenia Gutierrez-Serrano en kregen die ook. “Dit onderzoek werd uitgevoerd met de volledige medewerking van het St. Charles Parish Public School System.”

Serrano-Alvarado en Gutierrez-Serrano zijn allebei aangeklaagd voor één aanklacht voor LA RS 14:132. Het beschadigen van openbare documenten, volgens de verklaring van de politie. De moeder en dochter kunnen tot vijf jaar gevangenisstraf krijgen, bovenop de boetes, als ze schuldig worden bevonden. Dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt: de 29-jarige Hyejeong Shin schreef zichzelf in op de New Brunswick High School in New Jersey met een vals geboortecertificaat en werd na vier dagen lessen betrapt. Shin heeft sindsdien bekend onschuldig te zijn aan de aanklacht en kan vijf jaar gevangenis tegemoet zien. Het is niet zeker hoeveel dagen Gutierrez-Serrano naar de school kon gaan voordat haar echte leeftijd werd ontdekt.

Bron: Unilad

Beeld: Facebook @St. Charles Parish Sheriff’s Office

shorts

Jongen draagt rok naar school om te protesteren tegen het besluit van leraren om shorts te verbieden in kokende hitte

kist

Doodverklaarde vrouw wordt wakker en begint in haar kist te kloppen tijdens begrafenis