in

WTFWTF

Deze mannen zijn de levende Ken poppen van social media

Sommige mensen hebben het ultieme schoonheidsideaal sinds hun jonge jaren gevonden in het evenbeeld van Barbie. Maar ook het lichaam en uiterlijke van haar plastic partner Ken is voor velen een droom waar ze maar al te graag miljoenen voor willen uitgeven.

‘Rijk en beroemd’

Justin Jedlica heeft naar eigen zeggen een obsessie met plastische chirurgie en gaat tegenwoordig door het leven als menselijke Ken pop. Zijn transformatie hield onder andere neuscorrecties, wenkbrauw lifts en implantaten in billen, triceps en biceps in. Jedlica geeft toe dat hij de afgelopen twee jaar ruim een miljoen Amerikaanse dollar heeft uitgegeven aan de ingrepen die hem een sterrenstatus hebben bezorgd. Zijn uiterlijk wekt regelmatig negatieve reacties op, maar Jedlica heeft dankzij zijn ‘plastic fantastic’ look een leven als dat van een ware bekendheid. Naar eigen zeggen is plastische chirurgie ook een manier waarop mensen laten zijn dat zij rijk en beroemd zijn. Het was dan ook sinds zijn jonge jaren al een droom om ooit onder het mes te gaan.

“Zo toonden ze hun rijkdom, en ik wilde net als zij zijn”, zegt Jedlica. “Misschien, als ik dat kan hebben, kan ik het doen alsof ik het haal en het gebruiken als een hulpmiddel om me een weg te banen naar de 1%. Ik trouw dan met een rijke echtgenoot of zoek een vriendje in de hogere top van de samenleving en mijn weg naar binnen te glippen.” Jedlica is goed op weg, hij heeft op Instagram meer dan 155 duizend volgers en verschijnt regelmatig in reality en lifestyle TV-shows.

Ken Daddy

John Olavarria beter bekend als Ken Daddy, heeft meer 500 duizend Amerikaanse dollar uitgegeven aan cosmetische chirurgie. Toen hij 5 jaar oud was wist John al dat hij op een dag plastische chirurgie zou ondergaan en had zijn eerste neuscorrectie op zijn 23e. Om de perfecte look te bereiken onderging de man van nu 56, meer dan 25 operaties en kreeg zo kin implantaten, liposuctie in het gezicht, borst en spier implantaten en zelfs zijn schouders hebben het mes van zijn plastisch chirurg ontmoet. “Ik wist al vroeg dat ik procedures wilde en mijn familie was super ondersteunend. Ik heb het geluk om uit een zeer open en ondersteunende familiestructuur te komen.”

John is zeer trots op zijn cosmetische ingrepen. Zijn nieuwste behandeling is de zogeheten ‘Coolsculpting’ procedure waarbij zijn liefdesteugels worden bevroren en hij er zo nog jeugdiger uit zal zien. Of het iets zal uitmaken is geen zorg voor John en hij zal zijn verslaving aan cosmetische en plastische chirurgie nog lang niet opgegeven: “Plastische chirurgie en ik hebben een heel langdurige relatie. Ik heb mij nooit verscholen over het hebben van plastische chirurgie. Wat ik heb gedaan, heeft me zo gelukkig gemaakt.”

‘Natural Ken’

Dat de ultieme Ken look ook zonder plastische ingrepen bereikt kan worden, bewijst de Braziliaanse tiener Felipe Diaz. Vanwege zijn jonge leeftijd transformeerde de jonge Ken pop, zich elke dag door middel van make-up, pruiken en niet ingrijpende schoonheidsbehandelingen. Zijn obsessie met Barbie en Ken kwam uit zijn jonge jaren, toen hij bij zijn zussen zat en meekeek naar Barbie-shows. “Ik identificeer me veel met Ken, hij heeft goede en gezonde mannelijke gewoonten zoals voor zichzelf zorgen, sporten en voor zijn uiterlijk zorgen.” aldus Felipe.

Felipe die als bouwvakker werkt, spaarde jarenlang om op een dag onder het mes te gaan en had maar liefst 42 operaties op zijn lijstje, tot grote teleurstelling van zijn moeder. Zijn wensen waren onder meer een rib verwijdering en siliconen implantaten. De Braziliaanse tiener gaf onlangs zijn droom op om zichzelf in een echte Ken-pop te veranderen door middel van plastische chirurgie nadat hij tot de conclusie was gekomen dat het niet nodig was om zijn uiterlijk te veranderen. “Ik zag problemen in mezelf die er niet waren, ik zie nu geen noodzaak voor een operatie, ‘Ik keek mezelf in de spiegel en slaagde erin mezelf te zien.” aldus Felipe.

Bron: YouTube

Beeld: Instagram @justinjedlica

Vader loopt hand in hand met zijn autistische zoon en wordt beladen met negatieve opmerkingen

Vrouw blijft achter met extreem veel losse huid: ‘Ik houd toch van mijn lichaam’