in

Vrouw pakt op ‘Britse’ manier haar gestolen tuinmeubels terug die haar buren stelen

Beeld: YouTube @SWNS

Confronteren en Brit zijn gaan niet samen. Dit kwam weer eens duidelijk naar voren toen een vrouw haar meubilair terug probeerde te nemen bij de buren. Die hadden het namelijk van haar gestolen. Wat het nog erger maakt, is dat het tot twee keer toe is gebeurd. De vrouw liet het niet hierbij liggen en nam wat van haar is op de ‘meest Britse’ manier.

Door buren gestolen

De 29-jarige Youtuber Lia Hatzakis kwam pas tot de ontdekking dat twee tuinstoelen gestolen waren uit haar tuin. Ze leefde met de veronderstelling dat ze zijn weggegooid, omdat ze door werkzaamheden van bouwlieden zijn gebroken. Maar nadat ze een betere kijk op de zaak had geworpen, kwam ze tot een verrassende ontdekking. Haar stoelen zag ze gewoon in de tuin van haar buren. Toen Lia dit zag stond ze met een mond vol tanden. Dit kon ze zich niet voorstellen, omdat hun tuinen enkel door een hek is gescheiden. Lia’s partner, Achillea Kyriakou, haalde de stoelen weer terug. Kort hierna werden de stoelen weer gestolen door de buren.

YouTube @SWNS

Vrouw neemt haar meubilair terug

Toen de stoelen voor de tweede keer zijn gestolen, filmde Lisa haarzelf toen ze dit ontdekte. Voordat Lisa vroeg om haar stoelen zei ze het volgende: “Ik keek naar de tuin en zag een man zitten op de stoel!” Vervolgens vroeg Lia op een beleefde toon: “Hoi, neem me niet kwalijk, ik heb gemerkt dat het mijn stoelen daar zijn, mag ik ze terug?” Haar buurman reageerde met: “Ik werd op een ochtend wakker en zag ze op het erf”. Hiermee probeerde de buurman zijn handen in onschuld te wassen. Lia besloot om de case af te doen op de ‘meest Britse manier’: ze gaf de buurman het voordeel van de twijfel.

Bron: ladbible

Mannen ontdekken dat ze getrouwd zijn met dezelfde vrouw: ze worden beste vrienden

Dit is waarom mannen vissen vasthouden in foto’s van datingapps