in

WTFWTF

22- Jarige onthuld dat iedereen denkt dat ze op het geld van haar 57-jarige vriend uit is

Beeld: TikTok @agegap50

De 22-jarige Brightnye heeft een relatie met een 57-jarige man: “iedereen zegt dat ik alleen voor het geld met hem ben, maar ik hou van hem”.

Broodjes

Het leeftijdsverschil van 35 jaar tussen Brightnye en James die 57, is maakt hun niets uit. Via TikTok geven zij kijkers een glimps in hun dagelijks leven en beantwoorden zij vragen van nieuwsgierigen. Door de kijkers wordt veelal kritiek geuit over het ongewone stel.

Brightnye Quayle, is duikinstructrice en model. Ze ontmoette James voor het eerst in een casino. James zette de eerste stap, nadat hij haar een enorm groot aantal broodjes zag pakken aan de bar. Op dat moment dacht James “ze was ofwel ongelooflijk hongerig of een persoon met duizend verrassingen”. Die gedachte zette hem ertoe aan te handelen, naar haar toe te gaan en haar te vragen elkaar te leren kennen. Sindsdien hebben ze elkaar nooit meer alleen gelaten. Hoewel ze van Nieuw-Zeelandse afkomst is, verhuisde Brightnye naar het huis van haar nieuwe vriend in Queensland.

@agegap50 #sugarbaby #sugardaddy #agegap #realcouple #inlovewithyou @Brightnye ♬ original sound – savannahdextermusic

Alleen voor het geld

Veel mensen in de comments zijn nieuwsgierig naar de relatie tussen Brightnye en de vier dochters van James, waarover hij het volgende zegt: “Twee van hen zijn heel blij, één is onverschillig, terwijl de vierde haar niet kan uitstaan”.

Ook zeggen veel mensen dat ze alleen voor het geld bij James is, maar hij beweert: “Ik ben 30 jaar getrouwd geweest met mijn vrouw, ik heb een Maserati voor haar gekocht, ik heb alles voor haar betaald. Wat is het verschil? In elke relatie geef je geld uit. Iedereen heeft het recht om zijn eigen mening te hebben. Het maakt ons niet uit, we zijn verliefd”.

@agegap50

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Bron: Curioctopus

Beeld: TikTok @agegap50

Vrouw met zeldzame water allergie laat zien hoe haar dag eruit ziet

Vrouw wil driehoekshuwelijk met haar getrouwde man en universiteitsvlam