in

Man zorgt voor ophef en laat zijn 20 slangen zonnebaden in park

slangen
Afbeeldingen: Pixabay, Facebook: @Friends of Barshaw Park

De eigenaar van een groot aantal slangen veroorzaakte een discussie op social media omdat hij zijn huisdieren laat zonnebaden in een openbaar park.

20 slangen

Een man in Schotland heeft een verhitte discussie veroorzaakt nadat hij zijn 20 huisdier slangen had meegenomen om te zonnebaden in een lokaal park, tijdens een hittegolf. De man werd gezien terwijl hij met zijn 20 reptielen in het park aan het zonnebaden was en heeft online een discussie losgemaakt over welke huisdieren openbare ruimtes mogen komen. Facebook-groep ‘Friends of Barshaw Park’ onthulde dat ze door verschillende mensen waren benaderd met zorgen over iemand die slangen het park.

Afbeelding: Pixabay

Interesse

Veel lokale bewoners lieten echter ook weten het slangen bezoek in het park niet erg te vinden. “Ik heb deze man de afgelopen paar jaar in het park gezien. Hij is een aardig persoon, erg vriendelijk, deskundig en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Zijn slangen zijn rustig en ik heb ze verschillende keren vastgehouden.” zegt iemand. Een andere bewoner, zei dat iedereen met wie ze sprak het prima vond om de slangen te zien genieten van de zon, en dat ze zelfs over haar voeten kropen de eerste keer.Toch heeft de Barshaw Park Facebook-groep mensen laten weten dat hen door de lokale raad van Renfrewshire is verteld dat ‘niemand toestemming heeft om slangen in Barshaw Park mee te nemen’. De politie vroeg ook om als men mensen met slangen in het park zag contact op te nemen met de politie.

Afbeelding Facebook/ @ Friends of Barshaw Park

Bron: http://Ladbible.com

Afbeeldingen: Pixabay, Facebook: @Friends of Barshaw Park

spelletje

Deze vader en dochter maakten er snel een knoeiboel van tijdens hun spelletje

uitgeput

Vrouw onthult: “Door mijn huwelijk zag ik er oud en uitgeput uit, maar sinds de scheiding ben ik onherkenbaar”