in

Vrouw zwaar bekritiseerd op sociale media: ‘Liet haar baby aan de borst in het openbaar’

Vrouw zwaar bekritiseerd op sociale media: 'Liet haar baby aan de borst in het openbaar'
Beeld: TikTok @ms.calciumcannons98

Een vrouw, die haar baby in het openbaar aan de borst liet, is zwaar bekritiseerd op sociale media. In zo een geval vraag je jezelf af: wat is wijsheid? Is borstvoeding in het openbaar wel of niet geoorloofd? Zonder meer zul je merken dat het antwoord van mens tot mens zal verschillen. De een vindt het geen probleem, terwijl iemand anders moeite mee heeft.

Geeft haar baby in het openbaar borstvoeding

Zoals eerder aangegeven is het onderwerp best wel gevoelig. Daarnaast is het zo dat de meningen enorm verdeeld zijn. Moeders moeten overwegend keuzes maken om hun kinderen op hun gemak te laten voelen. Maar niet alle beslissingen van moeders worden door de samenleving als goed bestempeld. Dit geldt ook voor het onderwerp ‘borstvoeding in het openbaar’. De moeder in kwestie is van mening dat borstvoeding geven in het openbaar als normaal beschouwd moet worden. In een poging mensen bewuster te maken, filmt ze zichzelf waarbij ze haar baby in het openbaar borstvoeding geeft.

@koiytzhm5dw #stitch with @mscalciumcannons98 ♬ original sound – koiytzhm5dw

Bekritiseerd op sociale media

Wie naar de video’s van de moeder kijkt, zal meteen opmerken dat ze grote borsten heeft. Naar eigen zeggen van de moeder is dit de reden waarom ze zoveel kritiek ontvangen heeft. Volgens deze vrouw is er niets mis mee om je baby in het openbaar borstvoeding te geven. In een van haar video’s is te zien hoe ze moeiteloos haar baby in een supermarkt borstvoeding geeft. Een andere video die de vrouw geplaatst heeft op TikTok, heeft zij de volgende omschrijving erbij gedaan: “normaliseer borstvoeding”. Verder zei ze het volgende: “Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld met mijn lichaam, ik zie niets verkeerds in het blootleggen van mijn borsten en het voeden van mijn zoon. De kritiek is alleen, omdat ik een extreem groot decolleté heb. Ik vind het geen buitensporige houding, en daarom zal ik dit blijven doen”.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @koiytzhm5dw

Knock-out kampioen

Deze dieven kiezen het huis van een knock-out kampioen en dat liep niet zo goed af

78-jarige man die met 17-jarige vrouw trouwt, ziet na 22 dagen geen heil meer in het huwelijk!

78-jarige man die met 17-jarige vrouw trouwt, ziet na 22 dagen geen heil meer in het huwelijk!