in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw zegt dat huwelijk met pop “aan een zijden draad hangt” nadat hij “vreemdging”

Beeld: TikTok @meirivonerocha

Een Braziliaanse vrouw was er kapot van dat haar man haar bedroog. De 37-jarige Meirivone Rocha Moraes, die getrouwd is met een pop, kon moeilijk slapen toen ze ontdekte dat de “liefde van haar leven” vreemdging

Huwelijk met een pop

Het ongewone stel trouwde eerder dit jaar, en volgens de vrouw hangt hun huwelijk “aan een zijden draadje”. Meirivone is de moeder van de poppenkinderen Carol en Diego en een pasgeboren poppenbaby. “Ik was erg verdrietig en kon nauwelijks slapen, omdat ik zoveel van mijn man houd. Maar hij ontkende het verraad”, vertelde de ontredderde vrouw. “Ik kwam erachter via een vriendin die me vertelde dat ze Marcelo een motel zag binnengaan met een andere vrouw. Terwijl ik drie nachten en drie dagen in het ziekenhuis lag met Marcelinho, onze zoon, die een virus had,” beweerde ze. “Eerst dacht ik dat ze loog, maar toen begon ik zijn telefoon te bekijken en zag ik de gesprekken, waardoor ik zeker wist dat hij vreemdging.”

“Hij bleef alles ontkennen en zei dat hij heel veel van me houdt, terwijl hij ook om vergeving vroeg en veel huilde,” vervolgde ze. “De ruzie was lelijk en maakte onze zoon, die huilde, bang, dus ik riep tegen hem: ‘zie je wat je hebt gedaan?'” Toen ze vroeg wie de vrouw was, reageerde haar poppenman niet. Ze weigerde het bed met hem te delen, en hij moest in de woonkamer slapen. “Ik wilde hem het huis uitzetten, maar onze baby groeit op en in dit stadium zou hij zijn vader erg missen.”

@meirivonerocha a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

Moeilijke tijden

“Ik moet met hem praten, zodat hij voor eens en altijd kan besluiten dat hij niet meer vreemdgaat en als hij dat nog één keer doet, zal ik hem niet vergeven.” Volgers op sociale media hebben steun betuigd. Velen hopen dat het stel zich door deze moeilijke tijden heen kan slaan. “De eerste avond van ons huwelijk hebben we het besproken en mijn man is op de bank gaan slapen, ik ben erg verdrietig, ik heb alleen tijd om te vergeven, maar liefde spreekt luider. Ik ben met een pop getrouwd,” bijschrift ze op een social media post. “Praat met hem, probeer hier doorheen te komen”, moedigde een volger haar aan. Volgers op sociale media hebben steun betuigd. Velen hopen dat het stel zich door deze moeilijke tijden heen kan slaan.

Bron: Thoughtnova

Beeld: TikTok @meirivonerocha

Medewerkers kinderdagverblijf aangeklaagd nadat ze kinderen bang maken met ‘Scream’ masker

Britse toerist die grenzen illegaal oversteekt om vriendin te zien wordt gedumpt

Toerist die grenzen illegaal oversteekt om vriendin te zien wordt gedumpt