in

Echtpaar geschokt na ontdekking van honderden flessen rum verborgen achter muren huis

echtpaar
Beeld: Video Dailymail

Een echtpaar kon hun ogen niet geloven toen ze begonnen met het verwijderen van een muur die aan hun huis vastzat.

Geschokte echtpaar

Cathy en Roy Aukamp, 51 en 52, waren bezig hun nieuwe huis te betrekken toen ze de ongelooflijke ontdekking deden. Slechts twee dagen nadat ze hun intrek hadden genomen in het huis in New Jersey, VS, kregen de Aukamps te maken met een overstroomde kelder na zware stormen in het gebied. Cathy zei: “Mijn man moest natte gipsplaten verwijderen en al die flessen kwamen uit een van de muren gestroomd. “De persoon die het deed zag de video nadat het viraal ging en reikte uit en zei dat er nog honderden meer waren, maar ook dat hij nu drie jaar nuchter is.” Ze postten hun vondst op sociale media en mensen online waren ook verbaasd.

Een Instagram-gebruiker gaf als commentaar: “Jullie hebben een huis gekocht van Captain Morgan zelf!” Een ander zei: “Hier is niets grappigs aan, die arme persoon had een slechte verslaving en het spijt me dat het nieuwe hoofdstuk in je leven op deze manier moest beginnen met je nieuwe huis.” In de video is te zien hoe Roy verschillende flessen tevoorschijn haalt, terwijl er nog veel meer op de grond vallen. Cathy leek behoorlijk geamuseerd door het hele scenario en vroeg of haar partner ‘dorst’ had, maar Roy schudde vol ongeloof zijn hoofd.

Overblijfsel

Het lijkt erop dat ze nog heel wat werk voor de boeg hebben. Maar dit stel is zeker niet de eerste die een overblijfsel van een vorige eigenaar ontdekt. Komiek en TikTok-gebruiker @loubobang deelde een filmpje waarin te zien is wat er is geschreven achter het oude papier dat aan de muren van haar Georgische huis hangt. In de video legt ze uit dat ze door alle oude lagen papier aan het schrapen was, toen ze een doemsdagwaarschuwing tegenkwam – die toevallig een belangrijke datum was. Ze liet de muren zien, compleet met vreemde boodschap, en zei: “Ik ben niet snel van slag. Spoken, kelders, kasten, wat dan ook vind ik niet erg, ik ga ermee om.

“Maar vandaag is de eerste keer dat ik me een beetje gespannen voel en dat komt omdat ik dit behang aan het strippen ben geweest. “Er zijn ongeveer vijf lagen behang voordat je terug bent bij het originele pleisterwerk. En terwijl ik aan het schrapen was, ontdekte ik een geschrift en ik dacht: ‘Ik vraag me af wat daar staat’. “Ik schraapte nog wat meer weg en onthulde ’10 september, doomsday’.”De reden dat ik zo geschrokken ben is omdat 10 september mijn f***ing verjaardag is en dit wordt nu allemaal een beetje vreemd.”

Bron: Ladbible

Vader geschokt als zoon Alexa gebruikt om een bubbelbad en bijna $1,000 aan speelgoed te bestellen

Man stomverbaasd nadat hij wakker werd en bijna $70.000 op zijn rekening gestort zag staan