in

Man heeft zijn arm al 10 jaar lang niet neergelegd

Man heeft zijn arm al 10 jaar lang niet neergelegd
Beeld: YouTube @ Vishuddha Das

Een diepgelovige man heeft zijn arm al 10 jaar lang niet meer neergelegd. Dit heeft hij gedaan puur uit spirituele overwegingen. De man is vastberaden en is ervan overtuigd dat hij zijn doel zal bereiken. Om de aandacht te trekken van de God waarin hij gelooft, is hij van plan om zijn handen zijn levenlang hoog te houden.

10 jaar lang niet neergelegd

In de klas is het zo dat je je vinger moet opsteken als je iets aan de leerkracht wil vragen. Je kunt je dus goed voorstellen wat voor nachtmerrie de leerkrachten hadden met deze man. De man, die afkomstig is uit India, geeft aan dat zelfs wanneer hij slaapt hij zijn armen omhoog houdt. Op de vraag of hij ‘het nog merkt’, geeft hij simpelweg als antwoord ‘nee’. Verder geeft hij aan dat hij zijn andere hand gebruikt om dagelijkse taken uit te voeren. Hij geeft aan dat zijn opgeheven arm geen functie heeft en dat het voor hem iets natuurlijks is dat het omhoog is. Hij zei dat er geen kracht meer is in zijn opgeheven arm. Hoe de man dit voor elkaar krijgt weet hij alleen.

YouTube @Vishudda Das

Voorganger van de man

Deze man is niet de eerste die zich heeft voorgenomen om zijn armen voor een heel lange periode niet neer te leggen. Deze man heeft namelijk een voorganger en hij timmer zelfs langer aan de weg. Zijn voorganger heet Amar Bharati en hij heeft al 45 jaar lang niet meer neergelegd. De acties van de twee mannen kunnen in het kader geplaatst worden van het Hindoe-geloof. Er zijn verschillende argumenten die je zou kunnen bedenken over zo een actie. Maar wat als een paal boven water staat, is dat de twee wel vastberaden zijn om de aandacht van hun God te trekken.

Bron: unilad.com

Deze vrouw begon met haar extreme lichaamsveranderingen op 11-jarige leeftijd

Deze vrouw begon met haar extreme lichaamsveranderingen op 11-jarige leeftijd

Dit is de transseksuele vrouw met de meeste lichaamsaanpassingen ter wereld

Dit is de transseksuele vrouw met de meeste lichaamsaanpassingen ter wereld