in

Dit is de smerigste man die er ooit geleefd heeft!

Dit is de smerigste man die er ooit geleefd heeft!
Afbeelding: Screenshots YouTube kanaal hanz

Douchen is iets wat behoort tot een van de standaard activiteiten in ons dagelijks leven. We kunnen best wel stellen dat het een vanzelfsprekendheid is dat we elke dag douchen. Toch is er een geval bekend waarbij dit niet zo vanzelfsprekend is. Dit geval draait om een Iraanse man op leeftijd. Hij heeft in geen tijden een bad genomen.

Smerigste man ooit geleefd

Amou Haji is een 83-Jarige Iraanse man uit Irak. Hij wordt betiteld als de meeste smerigste man ter wereld, omdat hij 65 jaar lang geen bad genomen heeft. De man heeft een vrees voor water en gaat dus ook niet douchen. Hij gelooft namelijk dat hij ziek zal worden als hij een bad neemt. Dit is een van de grootste redenen waarom hij in zes decennia’s geen water over zich heen heeft gehad. In een video, die op YouTube is geplaatst, krijg je een duidelijk beeld hoe de man eruit ziet. Volgens de beelden kun je min of meer inderdaad vast stellen dat de man in geen jaren een bad genomen heeft. Zijn lichaam zit vol met stof en hij heeft duidelijk geen last ervan.

YouTube @ Hanz

Wat is de reden?

Zoals eerder aangegeven gelooft de man dat hij ziek zal worden als hij een bad neemt. Dit is dus volgens hem de reden waarom hij in geen jaren een douche genomen heeft. Maar volgens de lokale bewoners is een gebroken hart het probleem, waarom hij zijn leefstijl heeft veranderd. Alhoewel dit het geval is, heeft hij nog niet opgegeven om ooit op een dag zijn ware liefde te ontdekken. De man is in de video niet zo duidelijk te horen. In de video schijnt hij een zak naast zich te hebben met vlees dat niet meer goed is. Het lijkt dus veel erop dat hij een zwerversbestaan leidt.

Bron: YouTube

Vrouw onthult dat ze zwanger is van haar eigen zoon

Tiener vernield huis van zijn moeder tijdens woede uitbarsting in viral video