in

Vader die ‘kind’ adopteerde dat 22-jarige bleek te zijn, vreesde voor zijn leven na ‘het vinden van messen onder haar bed’

messen onder bed

Het gezin dat een jonge vrouw adopteerde waarvan ze dachten dat het een kind was, zei dat ze bang waren dat ze hen wilde neersteken.

Vrees voor adopteerde kind

Toen Kristine en Michael Barnett Natalia Grace in 2010 adopteerden, dachten ze dat ze een jong meisje was met een zeldzame botaandoening. Uiteindelijk bleek echter dat het ‘zesjarige Oekraïense weeskind’ in feite een 22-jarige vrouw was. En terwijl het stel dacht dat ze hun gezin lieten groeien, draaide het uit op een nachtmerrie waarvan ze zeggen dat ze vreesden voor hun leven.

In een documentaire over hun beproeving, vertelt Michael over het trauma dat ze hebben doorstaan. “We werden allemaal misbruikt”, zegt hij in de trailer. “Ik haat dit. Ze probeerde mijn vrouw te vergiftigen en te vermoorden. “[En] op een nacht deed ik mijn ogen open en Natalia stond aan het voeteneind van het bed met een mes in haar hand.” Michael had eerder gesproken over het vinden van messen in het huis. Volgens hem wilde Natalia het gebruiken tegen hem en zijn vrouw.

Schrijnende verhalen

“Ze plakte punaises met de voorkant naar boven op onze trap. Dus als we de trap op en af liepen, stapten we op punaises. “Bepaalde dingen werden vermist in huis, we vonden messen onder haar bed. “Er was een moment dat ik midden in de nacht wakker werd en Natalia boven mijn bed stond met een mes in haar hand. Ze had een lege blik op haar gezicht, en ze stond daar gewoon met een mes.” Maar Natalia ontkende al deze schrijnende verhalen in 2019.

Op de vraag of ze ooit met een mes hun slaapkamer is binnengegaan, zei ze tegen Dr. Phil: “Nee, nooit.” Onder druk op de vraag of ze hen wilde steken of van plan was hen kwaad te doen, ontkende Natalia opnieuw. Ze ze: “Nee, als ik ooit in hun kamer ging, was dat om ze wakker te maken omdat ik bang was voor een nachtmerrie of zoiets. “Maar ik ben nooit in hun kamer geweest, ik heb niet… ” “Ik dacht echt dat ik de juiste familie had gevonden, nadat ik bij veel families was geweest. Ik dacht dat ik de juiste familie voor mij had gevonden,” zei ze.

Bron: Ladbible

relatie met werkcollega

Vrouw belandde in driehoeksverhouding nadat werkcollega verliefd werd op haar en haar partner

hotelmedewerker

Man werd wakker van hotelmedewerker die ‘aan zijn tenen zoog’ aan het eind van het bed