in

Orkaan Ian spoelt pas gekochte McLaren van man uit garage

Orkaan Ian spoelt pas gekochte McLaren van man uit garage
Beeld: Instagram @lambo9286

Orkaan Ian heeft de zuidkust van de Verenigde Staten geteisterd en een pad van vernieling achter zich gelaten. Op sociale media is te zien hoe huizen worden verwoest. En wegen in rivieren veranderen terwijl de storm door Florida raast.

Orkaan Ian spoelt McLaren uit garage

Miljoenen mensen zijn getroffen. Velen hebben zich verschanst in kantoorgebouwen of zijn naar andere delen van de staat gevlucht om aan de chaos te ontsnappen. Een van de getroffenen is een man genaamd Ernie. Zijn pas gekochte supercar werd namelijk gezien op de weg vlak bij zijn huis.

Actief op Instagram, heeft Ernie een vloot van dure motoren, waarbij hij regelmatig updates deelt met zijn leger van volgers. De laatste toevoeging aan zijn collectie was de McLaren P1, die meer dan 1 miljoen dollar kostte toen hij oorspronkelijk in de verkoop ging. In foto’s die hij op zijn account plaatste, onthulde Ernie echter dat zijn trots het slachtoffer was geworden van de storm en uit zijn garage en op straat was gespoeld. Bij het posten van de foto van de auto onder water schreef hij: “Auto ging door de garage.” Andere foto’s in zijn verhalen tonen de orkaan Ian die zijn buurt teistert, met wervelende wind en volledig overstroomde wegen.

Steun

Sinds hij het nieuws deelde, hebben de volgers van Ernie zich in de commentaren gestort om steun te betuigen bij wat een behoorlijk verwoestend moment het was voor iedereen in de staat. Een gebruiker zei: “Blijf veilig, auto’s zijn vervangbaar.” Een andere schreef: “Hoop dat iedereen in orde is.” “Het spijt me zo, dat is hartverscheurend,” zei een derde. Terwijl een ander toevoegde: “Het spijt me zo… Het belangrijkste is dat jij en je familie veilig zijn. Ik stuur gebeden.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @AutoJoshNG

Moeder van 6, heeft een fortuin uitgegeven om een "levende Barbie" te worden

Moeder van 6, heeft een fortuin uitgegeven om een “levende Barbie” te worden

Serveerster in restaurant gaat te ver: “Je ziet eruit alsof je boulimia hebt”