in

Hilarisch moment waarop een vrouwelijke bestuurder probeert te tanken

Een vrouw maakt een hilarische fout door herhaaldelijk haar auto verkeerd te zetten bij te tanken bij een tankstation.

Verkeerde kant om te tanken

De dame die gespot werd bij een tankstation in de Verenigde Staten, zette herhaaldelijk haar auto verkeerd neer, waardoor de tankdop steeds aan de andere kant bleef zitten. De persoon die de video opnam merkte de vrouw op omdat ze al twee keer aan de verkeerde kant was gestopt. Hij begon vervolgens met opnemen toen ze weer naar haar auto terugkeerde. Terwijl de automobiliste haar best doet, zegt de man achter de camera: “Dit is de tweede keer dat ze dit doet, dus ze zou nu moeten rijden zodat het aan de bestuurderskant is, zodat de tank aan de bestuurderskant zit.”

Maar terwijl de vrouw opnieuw haar auto probeert te manoeuvreren, wordt het duidelijk dat ze dezelfde fout weer gaat maken – tot grote teleurstelling van onze commentator: “Oh nee! Oh nee. Ze weet het, ze moet het weten. Ze zag net dat het niet aan de kant van de passagier zit… Oké, dus ze is weer aan de verkeerde kant gestopt.” horen we hem zeggen.

Oneindig

De vrouw stapt dan uit en loopt recht langs haar brandstof dop voordat ze geschrokken omkijkt en beseft dat ze dezelfde fout opnieuw heeft gemaakt. Terwijl ze weer in de auto kruipt, zegt onze verteller: “Oké, oké, nu heeft ze het. Nu heeft ze het.” Maar zijn vertrouwen blijkt onterecht te zijn en het lijkt een oneindige bezigheid te worden want, de vrouw draait de auto naar rechts, parkeert en stapt uit – opnieuw met de dop aan de verkeerde kant. Helaas eindigt de video daar, maar het schijnt dat de vrouw in de auto van de commentator uitstapte om haar te helpen.

Bron: Mancho.be

Beeld: Pixabay, YouTube @Viva La Stool

volle vaart

Visser moet onverwachts in volle vaart rennen om te overleven

huwelijkstoespraak

Bruidegom onthult in huwelijkstoespraak dat nieuwe vrouw hem bedroog met zijn getuige