in

Man verbijsterd tijdens ontmoeting met dubbelganger in zwembad!

Man verbijsterd tijdens ontmoeting met dubbelganger in zwembad!
Beeld: Reddit @Seandouglasmcardle

Een man die net op vakantie was, was geschokt toen hij ontdekte dat hij een identieke tweeling had. Wat het nog mooier maakt, is dat ze in dezelfde ruimte waren. Sean Douglas McArdle was net een heerlijke duik aan het nemen in een zwembad in Las Vegas, toen hij ontdekte dat hij een geheime dubbelganger had.

Tijdens vakantie zijn dubbelganger ontmoet

Sean deelde zijn nieuws op Reddit en legde uit hoe hij tot de ontdekking kwam. Er waren namelijk een groep mensen die naar hem wezen en lachten terwijl hij in het zwembad was. Dit ervaarde Sean als vreemd en ongewoon. Daarna begon hij zich een beetje ongemakkelijk en onzeker te voelen. Hij draaide zich echter om naar zijn eigen vrienden om te ontdekken dat ze precies hetzelfde deden in de andere richting. Dit had vaak te maken met het feit dat iemand anders in de buurt als twee druppels water op hem leek. Zelfs zijn bril en pet kwam overeen met die van zijn dubbelganger.

YouTube @ Inside Edition

Stomverbaasd tijdens de ontmoeting

Sean deelde zijn nieuws en schreef: “Tot nu toe was ik niet overtuigd … we zitten absoluut in een simulatie. “Vandaag zwom ik per toeval langs mijn dubbelganger in de Flamingo-pool in Vegas.” Als je naar de foto kijkt zal het je zonder meer zijn opgevallen dat ze heel veel met elkaar gemeen hebben. Wie niet goed kijkt kan zelfs het verschil niet uitmaken. Toen hem werd gevraagd wat er door zijn hoofd ging toen hij zijn dubbelganger voor het eerst zag, antwoordde Sean: “Ik dacht meteen: ‘holy s*** die kerel lijkt op de kerel die ik in de spiegel zie’ en mijn tweede gedachte was: ‘Hij ziet er cooler uit’ dan ik. Heeft waarschijnlijk echte Club Master Ray Bans in tegenstelling tot mijn Zenni-knock-offs.’” Het blijft altijd zo een speciaal moment als dubbelgangers elkaar ontmoeten.

Bron: ladbible.com

Vrouw die al zes jaar met vriendje gaat ontdekt dat hij haar biologische broer is

TikTok'er wakkert debat aan na bereidheid gesteriliseerd te worden op 22-Jarige leeftijd

TikTokker wakkert debat aan na bereidheid gesteriliseerd te worden op 22-Jarige leeftijd