in

LOLLOL WTFWTF

Klein meisje geeft op hilarische wijze te veel informatie aan postbode als er wordt gevraagd waar haar moeder is

Meisje geeft op hilarische wijze te veel informatie aan postbode als haar wordt gevraagd waar haar moeder is
Beeld: TikTok @edderz123

Een video die werd vastgelegd door camera’s bij de voordeur van het huis van een familie, toont een grappige conversatie tussen een driejarig meisje en een postbode. Het gesprek is zo grappig dat het wel de moeite waard is om ernaar te kijken.

Waar is mama?

Jonge kinderen hebben vaker de neiging om een brutale en eerlijke mentaliteit aan de dag te leggen. In de meeste gevallen heeft dit een grappige insteek. Maar soms heb je ook van die situaties waarbij de ouders van het kind voor schut gezet wordt. Dit heeft de 24-Jarige Lauren Chloe Edney op een grappige manier meegemaakt. Een ochtend kwam een postbode langs om een paar brieven en pakketten af te geven. Omdat de moeder bezig was liepen haar twee kinderen, James en Emily, naar de deur. De postbode wilde graag zijn pakket aan een volwassene afgeven en vroeg: “Waar is mama?”.

@edderz123 I’m so sorry Mr Postman 😭 #fyp #foryou #HolidayModeActivated #embarrassing #postman #children #toilet #poo #help #delivery #sorry #royalmail ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Te veel informatie

Nadat hij nog eens de vraag stelde kreeg hij te veel informatie die tegelijkertijd grappig was. Hij vroeg: ‘Is mama in de buurt?” en de 3-Jarige Emily zei daarop: “Nee, ze is boven aan het poepen.” Hij reageerde snel: “Oh! zeg haar dat er een pakket in de brievenbus ligt”. De postbode ging vervolgde daarna zijn weg snel verder. De moeder van de kinderen, Lauren, kon de humor in het voorval wel waarderen. Ze bevestigde dat wat Emily had aangegeven: “Dat was inderdaad zo, ik was boven op toilet”. Ze benadrukte dat de voordeur op slot was en dat haar kinderen veilig waren.

Het mooie van de grap

Het mooie van de grap is dat de moeder de conversatie live aan het volgen was. We kunnen ons dus goed voorstellen dat de moeder dit zag aankomen. Het is niet raar dat de video binnen een rap tempo viraal ging. De verschillende sociale media gebruikers hebben het namelijk massaal gedeeld.

Bron: ladbible

Beeld: TikTok @edderz123

Gokker krijgt €320.000 nadat casino weigerde om jackpot uit te betalen

Vrouw bezoekt ‘pikant feestje’ met man en zegt dat het haar huwelijk verpest heeft