in ,

WTFWTF LOLLOL

Vrouw vraagt scheiding aan tijdens huwelijksnacht: de reden geloof je nooit!

Beeld: Pexels

“Tot de dood ons scheidt” is waar pasgehuwden vanuit gaan als zij in het huwelijksbootje stappen. De realiteit is echter dat koppels om verschillende redenen scheiding aanvragen. Van ergernissen die zorgen dat je uit elkaar groeit tot vreemdgaan. De reden van dit echtpaar de wittebroodsweken niet haalden is er eentje die wij voor het eerst hoorden.

De snelste scheiding ooit

Niet alleen was de snelheid waarmee de scheiding werd aangevraagd opmerkelijk, maar van de reden waarom de kersverse bruid ervoor koos om manlief alleen te laten moesten wij enorm lachen.

De 32-jarige vrouw kwam er tijdens hun huwelijksnacht achter dat haar nieuwe man nogal groot geschapen was, zelfs zo groot dat het haar in tranen liet uitbarsten. Niet van geluk maar in dit geval van angst. De vrouw die nog maagd was moest op adem komen en vluchtte daarna de kamer uit. Haar moeder gaf een reactie: “Mijn dochter is getraumatiseerd en wil scheiden. Als haar moeder kan ik haar pijn voelen”.

afbeelding: Pexels

Maagd tot het huwelijk

De bruidegom die wist dat hij inderdaad groot geschapen is ging akkoord met de scheiding op de voorwaarde dat zijn onkosten vergoed werden. Of dit verhaal 100% op waarheid berust weten wij niet helemaal zeker, maar het is iets wat vaker voorkomt en het nieuws behaald in Afrika. De discussie laait dan ook altijd weer op over maagd blijven tot de huwelijksnacht. Elkaar 1 keertje naakt zien zou volgens velen een heleboel leed kunnen besparen.

Bron: Thelaughclub

Beeld: Pexels

21-jarige laat zich bruin tinten, en maakt hierbij een opmerkelijke fout

TikTok'er onder vuur genomen na poging om bizarre "roze saus" te verkopen

TikTokker onder vuur na poging om bizarre “roze saus” te verkopen