in

Getuige loert naar de voorgevel van bruidsmeisje en vergeet dat iedereen hem kan horen

bruidsmeisje

Een man werd betrapt terwijl hij openlijk naar de voorgevel van een bruidsmeisje lonkte vanaf het altaar tijdens het huwelijk van zijn vriend.

Getuige loert voorgeven bruidsmeisje

Op een video die onlangs gedeeld werd op TikTok is te horen en te zien hoe een getuige tijdens een bruiloft zichzelf volledig voor schut zet. De beelden gemaakt door een trouwfotograaf gingen viraal. En daarop kunnen we zien en horen hoe een van de bruidsmeisjes aan komt lopen over het gangpad, terwijl de man een wel heel ongepaste opmerking maakt. “Je bent een idioot”. De bruidegom probeert zijn makker tot orde te roepen en wijst hem erop dat hij een microfoon draagt. Dit was de beste man even vergeten en de schaamte is van zijn gezicht af te lezen.

@chiolafilms Best man gets caught on Hot Mic!! 😬🫠 #weddingbloopers #hotmic #weddingvideo #funny #fyp #viral ♬ original sound – ChiolaFilms

Respectloos

Of het bruidsmeisje doorhad wat er gebeurde is niet duidelijk, maar andere kijkers van het filmpje waren het eens met de woorden van de bruidegom. “Dit is ‘gepiekt in middelbare school’ energie’ schreef iemand in de comments. Anderen vonden zijn gedrag zodanig respectloos en waren van mening dat de man direct verwijderd had moeten worden. “Ik zou zo boos zijn als zo iemand betrokken was bij mijn huwelijk”, zei iemand. De video van het gebeuren is inmiddels meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Bron: Zita.be

Beeld: TikTok @chiolafilms

misverstanden geloof

Satanisten spreken zich uit over misverstanden over hun geloof

Transgender in india

Transkoppel in verwachting is een ‘primeur’ voor India