in

Mama ontdekt de waarheid achter ‘mysterieuze’ rots in de hoek van haar slaapkamer die haar doodsbang maakte

rots
Beeld: Pexels

Een moeder was drie weken in paniek nadat ze thuiskwam van een vakantie en een ‘mysterieus’ rots tussen haar muur en de voordeur vond.

‘Mysterieuze’ rots

Melanie, uit Virginia in de VS, vond een vreemd rond voorwerp naast haar deur en nam meteen aan dat het een insectencocon was. De moeder en haar man zwoegden dagenlang over het object, ze waren allebei te bezorgd om het te ‘porren’ voor het geval er meerdere wezens naar buiten zouden komen. Nadat ze het internet had afgespeurd en iedereen die ze kende om advies had gevraagd, loste haar vierjarige zoon het mysterie in een oogwenk op. Het mysterieuze object was uiteindelijk de ‘huisdiersteen’ van haar zoon die hij in bewaring had gegeven tussen de deur en de hoek.

Voordat ze de waarheid achter de rots ontdekte, deelde Melanie een foto van het object en smeekte ze om hulp op sociale media. ‘Weet iemand wat dit is?’ zij vroeg. ‘Ik neem aan dat het een soort insect is dat zijn baby’s voortbrengt?’ ‘Google afbeeldingen zoeken leverde me niets op. Het is zo hard als een schelp en zit stevig aan de muur vast. Ik heb nog steeds niet de moed verzameld om erin te porren (wat als er een miljoen kleine dingetjes opraken?). Het is zeker geen steen of een aardappel!’ Ze voegde eraan toe: ‘Ik ben echt bang dat er iets leeft daarbinnen.’

rots
Beeld: Pexels

Bang voor object

Toen haar man het beu werd om bang te zijn voor het object, besloot hij geweld te gebruiken om de oorsprong ervan te achterhalen – alleen voor haar jonge zoon om de waarheid te onthullen. ‘Mijn man stond op het punt er met een mes in te steken en merkte op dat het ‘als een rots’ was, toen mijn zoon zei: ‘Dat IS mijn steen!’ en ging verder met het losmaken van de hoek!’ Voorafgaand aan de ontdekking van Melanie probeerden duizenden haar te helpen bepalen wat de ‘rots’ werkelijk was. ‘Is het een pistachenootje? Of kauwgom met tapijt erop?’ vroeg een man. ‘Het lijkt op een soort schimmel,’ zei een tweede. Sommigen dachten dat het op een cocon leek. ‘Ik denk dat het een spinnencocon is waar ze eieren leggen,’ opperde een vrouw.

Een ander legde verder uit: ‘Ik zie er kleine gaatjes in, misschien is het een oude zak met spinneneieren? Als een moederspin baby’s krijgt, hopen ze zich op in een zak en kunnen de kleine gaatjes zijn van toen ze zijn ontsnapt? Misschien was de hoek er wel een goede plek voor.’ Anderen dachten er net zo over dat het een broedplaats was, en velen dachten dat het een ‘bidsprinkhanencocon’ of een ’tekennest’ was. Veel mensen waren er echter vanaf het begin echt van overtuigd dat het een rots was. ‘Het lijkt me een gewone steen,’ zei een man. ‘Ben ik de enige die denkt dat het een steen is?’ vroeg een ander.

Bron: Dailymail

uitdrukkingen

Hilarische foto’s van de uitdrukkingen van de nieuwe vader tijdens het kijken naar de geboorte van zijn kind gaan viraal

aubergine

Mannen injecteren lipfiller in hun “aubergine” om centimeters extra omvang toe te voegen