in

Officiële trailer van the Orphan: First Kill bekend gemaakt

Beeld: YouTube @ Paramount Movies

Esther is terug, dit keer met een twist, waarbij ze het opneemt tegen een moeder die bereid is om alles te doen om haar familie te beschermen. De sterren van Orphan: First Kill zijn Isabelle Fuhrman, Rossif Sutherland en Julia Stiles. Het is geschreven door David Coggeshall en geregisseerd door William Brent Bell. De film heeft een speelduur van 99 minuten en is beoordeeld met R voor bloederig geweld, taal en korte seksuele inhoud.

De trailer

De officiële synopsis luidt: “Esther’s angstaanjagende saga gaat verder in deze spannende prequel van de originele en schokkende horror hit, Orphan. Na een briljante ontsnapping uit een psychiatrische inrichting in Estland, reist Esther naar Amerika door zich voor te doen als de vermiste dochter van een rijke familie. Maar er ontstaat een onverwachte wending die haar plaatst tegenover een moeder die haar familie ondanks alles wil beschermen tegen het moordlustige ‘kind’.”

“We hebben uw dochter gevonden. She’s alive,” opent de trailer als Esther wordt herenigd met haar familie die ze “erg mist.” “Ik denk dat er iets aan de hand is met Esther”, horen we, gevolgd door snelle cuts van Esther die zich misdraagt, escalerend in geweld. “Een moeder beschermt haar gezin. No matter what,” zegt het personage van Stiles als de trailer eindigt. Je kunt hem hieronder in zijn geheel bekijken. De film zal worden gestreamd op Paramount+ op 19 augustus 2022.

Orphan

Orphan: First Kill is de prequel op de horrorfilm Orphan uit 2009, die met een budget van 20 miljoen dollar wereldwijd 78 miljoen dollar bruto opbracht en een sterke cult-volger wist te vergaren. Veel mensen prezen Fuhrman voor haar rol als Esther, die ze opnieuw zal spelen.

“Wat opmerkelijk is, is dat Isabelle Fuhrman, die het kleine meisje speelde in de originele Orphan, nu haar rol herhaalt als hetzelfde meisje, van dezelfde leeftijd, ook al is Isabelle nu ouder… Maar ik ben net ADR gaan doen… en ik was gevloerd omdat ze geen CGI hebben gebruikt. De trucs die ze met de camera en verschillende perspectief trucs die ze hadden, plus haar kostuum en protheses en dat alles, ze ziet eruit als een kind, en haar prestaties zijn verbluffend,” zei Stiles in een interview met Collider.

Bron: Movieweb

Beeld: YouTube

British Airways passagiers in tranen na 90 minuten vastzitten in kokend vliegtuig

Een roadtrip maken met je partner: leuker dan een buitenlandse reis

Een roadtrip maken met je partner: leuker dan een buitenlandse reis!