in

Influencer huilt nadat haar droom tattoo op Bali vreselijk misgaat

droom tattoo

Een influencer had verdriet nadat haar droom tattoo op Bali vreselijk misging, omdat de tatoeëerder haar ontwerp zonder haar toestemming had veranderd.

Droom tattoo

De tiener wilde de woorden ‘Angel Energy’ hebben op haar rechter onderarm. “Dus ik kwam naar Bali om een tatoeage te plaatsen en ik droomde ervan om deze tatoeage te zetten omdat ik niet altijd tatoeages zet. “Ik krijg er om de paar maanden een, en er zou ‘Angel Energy’ op moeten staan, en nu staat er gewoon ‘Energy Angel’.

Veel kijkers wezen erop dat de tiener de inkt had moeten goedkeuren voordat het tatoeëren begon. Een gebruiker schreef namelijk: “Het is de bedoeling dat je het controleert voordat ze beginnen, dus dit is niet de schuld van de tatoeëerder. Je moet elk werk controleren voordat je ze laat beginnen.” Een ander zei: “Kijken mensen niet naar hun stencil voordat ze getatoeëerd worden? Dat is letterlijk een van de eerste stappen om getatoeëerd te worden.” Terwijl een derde adviseerde: “Moraal van het verhaal, neem tatoeages in je eigen land.”

Angel Energy

De tiener uit Canberra zei dat ze een papiertje had waarop ‘Angel Energy’ stond, maar dat het een beetje te groot was op de arm nadat ze het stencil erop hadden gezet. “Dus nadat ze het een klein beetje kleiner hadden gemaakt, werd het omgedraaid en stond er ‘Energy Angel’. Maar dat had ik niet in de gaten”, vertelde ze aan news.com.au. “Pas toen het klaar was heb ik het gecontroleerd. Ik was in shock.” Kabir heeft sindsdien de inkt veranderd in ‘Energy of an Angel’.

Het OnlyFans-model vertelde LADbible echter dat ze misschien nog meer veranderingen zal aanbrengen om het ‘gedrocht’ op haar arm te repareren. Ik zal in de nabije toekomst kijken naar tatoeages op mijn onderarmen, mogelijk engelenvleugels. En misschien zelfs laten blenden over het verschrikkelijke gedrocht dat ze op mijn arm hebben gecreëerd,” zei ze. Ze voegde eraan toe dat de tatoeëerder haar stencil in de salon drie keer moest herzien voordat de tatoeage op haar arm geplaatst werd. Maar toen ze de fout zag, begon ze te huilen, wat de aandacht trok van enkele geamuseerde klanten.

Bron: Daily mail

kleinkind

Vrouw onthult: “Mijn moeder wil mij laten betalen om fulltime op haar eigen kleinkind te passen”

echo

Mensen zijn geschokt na het zien van echo beelden van een baby in de baarmoeder