in

Vrouw geeft de helft van haar jackpot weg na het winnen van EuroMillions

Beeld: Facebook @BBC Newsline

Wat zou jij doen als je de loterij zou winnen? Terwijl veel mensen als eerste denken aan een nieuw huis kopen of de wereld rondreizen in een privéjet, heeft Frances Connolly meer dan de helft van haar jackpot weggegeven aan goede doelen.

Jackpot

De 55-jarige ex-lerares uit Hartlepool in Co Durham won maar liefst £ 115 miljoen op de EuroMillions in 2019. Sindsdien heeft ze besloten om grote sommen geld te doneren om anderen te helpen. In een gesprek met The Mirror zei ze dat het geven aan liefdadigheid haar ‘een kick geeft’: “Ik kan elke dag het leven van mensen veranderen als ik dat wil. “Andere mensen helpen en iets doen om andere mensen te helpen, tilt je op. “Als je aan anderen kunt geven, of het nu tijd of geld is, is dat echt belangrijk, het geeft je een kick. Het is verslavend. Ik ben er nu verslaafd aan.” Frances heeft echter een ‘budget’ gekregen van haar man Patrick nadat ze in slechts zes maanden tijd geld had uitgegeven dat ze de komende tien jaar voor goede doelen opzij had gezet.

Goede doelen

Over haar meest recente aalmoezen zei ze: “Ik zit op ongeveer 10 of 11 miljoen dat rechtstreeks aan goede doelen is betaald, maar ik houd geen telling bij voor het geval Paddy het vindt. “Hij gaf me een jaarlijks budget voor goede doelen. We hebben er dit jaar een vastgesteld, ik heb ermee ingestemd. Ik heb al het geld al uitgegeven. Het moest ons tot 2032 brengen.” De voormalige lerares en maatschappelijk werkster grapte: “Mensen vragen wel: ‘Hoe ben je met dat bedrag omgegaan?’ “Ik zeg: ‘Dat heb ik nooit gedaan. Het stond nog geen twee dagen op de bank’.”

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook @BBC Newsline

Instagram model bedreigd om foto's met Russische tank in Oekraïne

Instagram model bedreigd om foto’s met Russische tank in Oekraïne

32-jarige verbreekt verloving met geest: “Hij feestte te veel met zijn vrienden”