in ,

Vrouw vindt ’tarantula’ in haar koffer na thuiskomst van vakantie

Beeld: TikTok @georgiahsx

Je koffers uitpakken na een reis is nooit leuk. Je moet namelijk je kleren sorteren en je spullen opbergen. En natuurlijk moet je de enorme stapel wasgoed niet vergeten. Maar de ervaring van deze vrouw was angstaanjagender dan de meeste. Ze deed namelijk haar koffer open en er kroop een “tarantula” uit. Ja, best wel angstaanjagend of niet?

Angstaanjagende tarantula

De vakantieganger uit Engeland vond het onverwachte in haar koffer na een reis naar Cyprus, volgens een video gepost op TikTok. De nu virale clip gedeeld door @Georgiahsx toont de onmiddellijke nasleep van de ontdekking. In de clip is te zien hoe ze haar vriendin om hulp belt. Daarna zie je een stapel kleren die op de grond zijn gegooid, waaruit de griezelige kruipende beestje tevoorschijn komt. Het bijschrift op het scherm luidt: “Hoi RSPCA, ik denk dat ik een tarantula in mijn koffer heb meegebracht van Cyprus.” En terwijl het paar nog moet bevestigen wat er daarna gebeurde, of als de spin werd geïdentificeerd, ziet het er zeker niet uit als een die je zou willen gaan in de buurt.

@georgiahsx

♬ Oh No – Kreepa

Liefhebbers

Tarantula liefhebbers waren snel om advies te geven. Eentje bood namelijk aan om de spin uit hun handen te nemen. Veel meer tarantula haters deelde hun afschuw bij het zien van de clip. Een reactie luidde: “Ik zou het laten waar het is en terug gaan naar Cyprus in mijn eentje.” Een ander zei: “Ik ga morgen letterlijk naar Cyprus, misschien moet ik het afzeggen.” En een derde voegde toe: “Ik zou gewoon sterven.”

Bron: Curioctopus & Mirror

Beeld: TikTok @georgiahsx

Domme dieven zuigen diesel uit een bus: blijkt urine en meer uit de septic tank te zijn

Pasgeboren baby’s die ons aan oudere mensen laten denken