in ,

9-jarige gaat viraal: valt meerdere keren flauw tijdens katapult rit

Beeld: YouTube @SNWS

Achtbanen beïnvloeden mensen op verschillende manieren. En dit jong meisje kon het gewoon niet aan. Molly Barrett was uit met haar vader AJ in een themapark tijdens een familievakantie naar de Gold Coast, Australië, en besloot op de katapult rit te springen. Maar helaas liep het helemaal niet goed af voor de negenjarige, toen ze zelfs flauw viel.

Meerdere keren flauw gevallen

Op beelden van de rit zijn Molly en AJ (50), te zien die zich nerveus vastbinden in hun stoelen. De vader zegt dan: “Wees voorzichtig met wat je wenst… de enige manier is omhoog… we doen nooit meer zoiets als dit.” En als de rit eenmaal begint, slaat de angst echt toe voor het jonge meisje, met haar schreeuwend terwijl ze in de lucht worden gekatapulteerd. Ze valt dan een paar seconden bewusteloos, voordat ze terugkomt en blijft schreeuwen. Maar het is nog niet voorbij. Molly valt plotseling voor de tweede keer flauw tijdens de volgende afdaling, terwijl AJ het naar zijn zin lijkt te hebben. Als ze weer bijkomt, schreeuwt ze: “Oh mijn God!”

De nachtelijke hemel

Over de reis gesproken, AJ zei dat het in de eerste plaats het idee van zijn dochter was om mee te gaan. Hij zei: “We zijn met ongeveer 6G de lucht in geschoten en we kunnen niet veel zien, en het is erg moeilijk om de horizon in je zicht te houden. “Er was onmiddellijk een geschreeuw van Molly en toen; black-out, wakker, schreeuw, black-out. Het was Molly’s idee om mee te rijden. Ze zag het van onze vorige reis. Ze kon het vanuit het raam van ons hotel zien en het was het eerste wat ze zei toen we aankwamen: ‘Waar is de katapult!!??’ Hoewel hij zelf geen grote fan is van ritten, had AJ niet echt een optie.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @SNWS

2-jarige op heterdaad betrapt met hondenvoer: “Ik heb het niet aangeraakt!”

Personeel van winkel neemt tegelijkertijd ontslag en filmen het voor TikTok