in ,

Deze vastberaden vrouw slaagde erin de hulp in te roepen van een geniale kat om de deur te openen

Beeld: TikTok @ baileyrubal

Als het internet ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat dieren heel slim kunnen zijn als ze dat willen. We hebben honden die trucjes doen op skateboards, vogels die gevatte opmerkingen maken en inktvissen die de toekomst kunnen voorspellen, en elke dag biedt de online wereld wel wat nieuwe dierlijke content om ons nog verder weg te blazen. Onlangs was het de beurt aan TikTok-gebruiker Bailey Rubal om internetgebruikers te imponeren met de vaardigheden van een dier; in het bijzonder de zwarte kat van haar huisgenoot, Voodoo.

Buiten opgesloten

In de video die 2 maanden geleden werd geplaatst, documenteerde Bailey zichzelf terwijl ze voor de deur van haar afgesloten huis zat. Een positie waarvan ik zeker weet dat velen van ons er wel eens in hebben gezeten. Hoewel de eenvoudigste optie in deze situatie is om te wachten tot iemand met een sleutel te hulp schiet, zijn we vaak te ongeduldig om buiten rond te hangen en in plaats daarvan proberen we alternatieve manieren te vinden om binnen te komen. Open ramen zijn ideaal in deze situatie, hoewel het vragen kan oproepen over de veiligheid, maar met schijnbaar geen andere opties om uit te kiezen, bevond Bailey zich in de gang, tikkend op haar voordeur in een poging om Voodoo’s aandacht te krijgen. De TikToker tikte en kraste herhaaldelijk op de deur voordat ze de klink naar beneden hield, in de hoop dat een nieuwsgierige Voodoo met zijn poot aan de binnenkant van de klink zou slaan om de klink los te maken.

@baileyrubal WHY IS HE SO SMART. His little noises🥺 #fyp #austin #atx #apartment #catsoftiktok #ut #fy #texascheck ♬ original sound – Bailey Rubal

Aanmoedigen

Ze moedigde de kat aan om te blijven proberen, want ze kon hem horen bewegen aan de andere kant, en plotseling gaf een knal aan dat zijn missie volbracht was. Bailey viel achterover door de open deur, en onthulde dat Voodoo aan de binnenkant van het appartement rond liep. De truc kan gevaarlijk blijken als Voodoo ooit besluit om een Secret Life of Pets-achtige missie uit te voeren en uit het appartement te ontsnappen, maar voor nu was zijn actie genoeg om hem een schat aan lof van TikTok-gebruikers te bezorgen. “Ik ben eerlijk gezegd nog nooit zo onder de indruk geweest in mijn leven”, reageerde een kijker, terwijl een ander schreef: “Hands down een van de beste dingen die ik heb gezien.”

Bron: Unilad

Beeld: TikTok

Stripper legt uit waarom ze denkt dat ze markten beter kan voorspellen dan bankiers

Dit zijn 10 dingen die je leven drastisch kunnen verbeteren.