in

Hij legde zijn zieke hond in het zwembad en wat daarna gebeurde krijg je tranen van in je ogen

Hondenbezitters zullen het erover eens zijn dat er geen limiet is aan de lengte die we zouden gaan voor onze huisdieren. Het kan zo simpel zijn als ze met de hand te voeren terwijl ze herstellen van een operatie, of zo dapper als in een watermassa springen om ze van de verdrinkingsdood te redden. Er is geen obstakel te groot om te overwinnen als het gaat om de verzorging van onze geliefde huisdieren. Dat is de reden waarom deze ​​hondenbezitter niet aarzelde om zijn husky, Kane, te helpen, die verlamd was geraakt.

Verlamd

De eigenaar merkte op een dag dat de achterpoten van zijn oudere hond het net begaven. Zijn baasje wist niet wat hij moest doen, hij had nog nooit zoiets meegemaakt. Hij deed wat elke verantwoordelijke huisdierhouder zou doen, hij zocht een antwoord. Helaas waren de opties niet zo geweldig. De pijnmedicatie die Kane kreeg was niet genoeg om de truc te doen, maar de hond was te oud om een ​​operatie te ondergaan. Hoewel de meeste mensen niet zouden weten wat ze moesten doen, besloot deze man nog één ding te proberen. Hij bracht Kane mee in het zwembad om te zien of het water misschien zou helpen om zijn spieren en gewrichten te verlichten. Het leek de pup te helpen zich meer op zijn gemak te laten voelen.

Weer op zijn gemak voelen

Zoals zijn eigenaar uiteindelijk zei: “Twee dagen geleden stopten zijn achterpoten met werken. Hij is heel oud, te oud voor een operatie en hij doet pijn. Pijnmedicatie helpt helaas, maar in beperkte mate. We hebben ontdekt dat een duik met hem het enige is dat echt helpt.” En inderdaad, het heeft Kane echt geholpen. Hij begon zich weer zichzelf te voelen. Het was een langzaam proces, maar de pup begon zich meer en meer op zijn gemak te voelen tot het punt dat hij weer begon te lopen. De watertherapie had geholpen om het mogelijk te maken, iets wat veel tijd en moeite kostte van zijn eigenaar.

Bron: Cesarsway

Beeld: Youtube

Agent houdt 5 oude dames aan en de reden waarom is hilarisch

Schokkende verborgen camerabeelden laat zien wat verpleegster met 94-jarige Alzheimer patiënt doet