in ,

Man steelt plant uit voortuin en werd gedwongen deze terug te geven

Beeld: Facebook @ North Wales Live

In deze moeilijke tijd hoor je vaak genoeg dat heel veel mensen stelen van andere. Maar om een plant te stelen gaat best wel te ver als je ons vraagt. Ja, deze man werd op camera betrapt toen hij een plant uit een voortuin van een vrouw jatte. En je gelooft het of niet, hij moest namelijk gedwongen worden om deze terug te geven aan de rechtmatige eigenaar.

De gestolen plant

Gemma Brady werd vrijdag (8 juli) wakker en was ‘geschokt’ toen ze ontdekte dat haar geliefde apenpuzzelboom was gestolen. De 44-jarige verpleegster was nog meer verbaasd toen ze ontdekte dat de diefstal was vastgelegd op haar deurbelcamera. Op beelden van haar voordeur was te zien hoe een man zonder shirt haar voortuin binnenstapte. Hij liep vervolgens weg met de grote plant.

Hij kwam de volgende dag opdagen om uit te leggen dat hij wakker was geworden en de boom in zijn woonkamer had ontdekt en dat het hem speet dat hij hem had gestolen. De man beloofde dat hij hem later zou terugbrengen als hij een paar klusjes had gedaan en verklaarde dat hij ‘f*g steaming’ was toen hij besloot er met Gemma’s plant vandoor te gaan en hem mee terug te nemen naar zijn huis.

Stomdronken

Gemma zei dat de hele zaak ‘belachelijk’ was. Ze deelde de beelden van de tuinbouw overval online en die werd snel door duizenden mensen bekeken. De verpleegster suggereerde dat ze het verhaal van de man niet helemaal geloofde. “Het was 4.20 in de middag, hij droeg werkkleding en mijn straat ligt niet op de weg naar huis van een kroeg!” “Hij is sindsdien teruggekomen en zei dat hij ‘stomdronken’ was en dat zijn maat hem had ‘opgehitst’. Maar dat was absoluut niet het geval, want hij voerde het gewoon met gemak uit.

“Hij vertelde me dat zijn vrouw hem een standje had gegeven, omdat hij overal op Facebook te vinden was. De man die de plant gestolen had, heeft hem teruggebracht. Gemma vond hem maandagochtend (11 juli) ‘gedumpt’ op haar oprit. De man heeft niet aangebeld om de boom af te leveren. Gemma vermoedt dat hij ‘een beetje cameraschuw’ was nadat video’s van zijn vorige capriolen online belandden en hem in de problemen brachten met zijn vrouw. Gemma kweekt de apenboom al sinds hij een klein zaailing was en zegt dat ze graag tuiniert om zich te ontspannen.

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook @ North Wales Live

Gigantische golf verpest bruiloftsreceptie in Hawaï

Leraar betaalt twee jaar salaris terug: leerlingen kwamen niet opdagen