in ,

Vriend die vreemdgaat ontmaskerd in krantenadvertentie

Beeld: Pexels

Zeggen ze niet dat wraak een gerecht is dat het best koud geserveerd wordt? En deze vrouw had een unieke manier om haar frustratie te dienen toen ze ontdekte dat haar vriend ontrouw was. Ze heeft hem namelijk ontmaskerd in een plaatselijke Australische krant.

Ontrouwe vriend

Een heer die simpelweg bekend staat als ‘Steve’, werd geconfronteerd met de woede van zijn ex Jenny. Zij ontmaskerde namelijk zijn ‘zwervende oog’ door een paginagrote advertentie te plaatsen in de onafhankelijke krant Mackay and Whitsunday Life. En ze plaatste die blijkbaar ook met zijn eigen creditcard. Ze bestempelde hem als een ‘vuile bedrieger’, luidde de advertentie in de krant: “Beste Steve, ik hoop dat je blij met haar bent. ‘Nu zal de hele stad weten wat een smerige bedrieger je bent. Van Jennie. ps. Ik heb deze advertentie betaald met je creditcard.”

Geklets onder de bevolking

De onverwachte advertentie die werd gemaakt, veroorzaakte begrijpelijkerwijs zoveel geklets onder de lokale bevolking dat de redacteur van de krant gedwongen werd een reactie online te plaatsen. Ze schreven in een bericht dat op vrijdag (12 augustus) werd gedeeld: “We zijn vanochtend overspoeld met tientallen berichten over de advertentie op pagina 4 van Mackay Life, omdat er te veel zijn om op te reageren, willen we het hier aanpakken. “1. We weten NIET wie Steve is, maar blijkbaar is hij heel erg slecht geweest. “2. We zullen geen details over Jenny onthullen.” Hoewel Jenny beweerde dat haar voormalige vlam onbewust had betaald voor de advertentie op zijn creditcard, zei de publicatie dat ze ‘Steve’ niet in rekening hadden gebracht.

In het licht van Jenny’s openbare uitzending van hun vuile was, zei een lezer op sociale media over de furore: “Jenny klinkt als iemand met wie ik vrienden wil zijn. Vertrouw nooit iemand die Steve heet.” “Niet alle heldinnen dragen capes. Jenny is mijn nieuwe favoriete persoon”, zei een ander. Een derde schreef: “Jenny wees een wilde!!! Ik hou van haar stijl lol.” Een vierde grapte: “Laad de kaart op en maak hem dubbel”.

Bron: Unilad

Beeld: Facebook @Mackay and Whitsunday Life

Berenjong wordt gered: werd ‘gek’ van te veel ‘mad honey’

Influencer maakt harde val tijdens rondleiding

Influencer maakt harde val tijdens rondleiding