in

Aap belt 911 en laat politie naar de dierentuin komen om onderzoek te doen

Aap belt 911 en laat politie overkomen om onderzoek in te stellen in de dierentuin
Beeld: YouTube @NowThis News & Pexels

Er is een enorme verwarring ontstaan in een dierentuin te Californië. De politie reageerde namelijk op een noodroep die ze binnen hebben gekregen van een dierentuin. Maar daar aangekomen kon niemand zich herinneren dat ze de politie hadden gebeld. Medewerkers van de dierentuin en de politie weten nu wie vals alarm geslagen heeft. Het is de slimme aap genaamd Route.

Aap belt 911

De noodoproep die de politie op 13 juni heeft ontvangen, was van korte duur en werd abrupt beëindigd. Nadat de oproep beëindigd werd, hebben medewerkers van de politie alarm centrale weer terug gebeld naar het nummer. Toen ze geen reactie ontvingen hebben ze besloten om manschappen naar de dierentuin te sturen. De medewerkers van de dierentuin waren verrast met de komst van de politie. Ze gaven allemaal aan dat ze geen noodoproep hebben gepleegd. De vraag was dan wie wel een noodoproep had gedaan, want die heeft de politie wel gehad. En omdat het abrupt beëindigd is, was er wel genoeg redenen om door te vragen. De politie kwam later met een update over de zaak, die heel raar zou klinken.

YouTube @ NowThis News

Onderzoek wijst uit

De politie gaf de volgende verklaring op sociale media: “Medewerkers van de politie zijn gestuurd om een onderzoek in te stellen. Het adres heeft ze geleid naar het kantoor van een dierentuin in de buurt van Paso Robles. Daar aangekomen kregen ze te horen dat niemand een oproep had gedaan.” De verklaring ging verder: “Probeerde iemand ons neer te zetten als de oom van een aap? Maar ze realiseerden zich dat het de kapucijner aap Router zou zijn geweest.” Na een poosje kwamen ze tot de ontdekking dat de aap een telefoon in handen kreeg. Die was in een golfwagentje achtergelaten. In zijn poging om ermee te spelen belde hij naar het alarmnummer 911.

Bron: Ladbible

Honderden mensen staan ​​uren in de rij om slechts één huurwoning te bekijken

TikTokker wordt voor schut gezet door zijn moeder terwijl hij poseert voor video