in

Deze kangoeroe probeert in te breken in de Russische ambassade in Australië

Beeld: Twitter @b_nishanov

Als we het hebben over inbreken, is het logisch dat je niet eraan zal denken dat een kangoeroe ooit zou proberen om in te breken. Ja, deze kangoeroe probeerde namelijk in te breken in de Russische ambassade in Canberra, in een enigszins verrassende aanval.

De kangoeroe

Telegram beelden gepost op Twitter door gebruiker @b_nishanov tonen de kangoeroe die probeert door de voorpoort van de ambassade te wurmen. Waarbij hij er zelfs in slaagt om de bovenste helft van zijn lichaam door de smalle tralies te krijgen, voordat hij het opgeeft. De Twitter-clip was onderschrift: “Blijkbaar viel een kangoeroe de poorten van de Russische ambassade in Australië aan. Ik denk dat we nu weten waar kangoeroes staan ​​in de oorlog”.

Het publiek heeft op Twitter en andere vormen van sociale media gereageerd op deze onverwachte kangoeroe aanval. Waarbij een Oekraïense gebruiker zei: “Gezien de uitkomst van gewapende conflicten met kangoeroes in het verleden, zou ik het niet erg vinden als we sommige als militaire hulp kregen.”

Reacties van het publiek

Het publiek heeft op Twitter en andere vormen van sociale media gereageerd op deze onverwachte kangoeroe aanval. Waarbij een Oekraïense gebruiker zei: “Gezien de uitkomst van gewapende conflicten met kangoeroes in het verleden, zou ik het niet erg vinden als we sommige als militaire hulp kregen.” Rusland zal toeslaan op de dag dat ze Oekraïne binnenvallen”, voegde een derde gebruiker er gekscherend aan toe. Een ander voegde eraan toe: “Nou, je kent de Russische propaganda. Ze gaan aangeven dat deze arme man thuis diep onderdrukt werd en zijn toevlucht zocht in Rusland.”

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @b_nishanov

Volledige trailer van Rick & Morty seizoen 6 is eindelijk te zien

John Wick 4 wordt de langste film in de franchise