in

Vrouw verslaafd aan het eten van matrassen: ‘At matras van haar moeder op!’

Vrouw verslaafd aan het eten van matrassen: 'At haar bed van moeder op!'
Beeld: tlc uk

Een vrouw heeft een heel rare verslaving, namelijk het eten van matrassen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze het bed van haar moeder ‘genuttigd’ heeft. Een verslaving kun je zien als een gewoonte waartegen iemand geen weerstand kan bieden. Deze vrouw heeft dus de grootste moeite om nee te zeggen tegen het eten van matras.

Verslaafd aan het eten van matrassen

Verslaafd aan het eten van matrassen kan best wel gerekend worden tot een zeldzame verslaving. Zeker als we ons moeten bedenken dat tegenwoordig er meer mensen digitaal verslaafd zijn. Soms is het zo dat hetgeen waaraan iemand verslaafd is, niet strafbaar of illegaal is. Denk maar aan iemand die verslaafd is aan drugs en iemand die verslaafd is aan gokken. Maar aan wat voor product of gewoonte je ook verslaafd mag zijn, een verslaving is nooit goed. Ondanks het laatste gegeven zijn er mensen die jarenlang vasthouden aan hun verslaving. Zo is er een geval bekend van een man die verslaafd was aan Pepsi. Hij moest elke dag 30 blikjes Pepsi drinken.

Beeld: YouTube @ tlc uk

Heeft bed van moeder opgegeten

Jennifer was te zien in de TLC-show My Strange Addiction. In de show legde ze uit dat ze per dag ongeveer een vierkante meter aan matrassen doorkreeg en nadat ze klaar was met haar eigen matras ging ze verder met die van haar moeder. Ze zei: “Ik hou ontzettend veel van matras, geen mayonaise, boter, niets daarvan moet ik hebben.” Jennifer legde uit dat ze voor het eerst begon met het eten van matrassen toen ze nog maar vijf jaar oud was. De spons begon ze te eten vanuit haar stoel in de gezinsauto. Hoewel ze geen problemen ondervond met haar gezondheid, liep ze wel het risico op een leverbeschadiging of problemen met de darmen.

Bron: ladbible.com

getrouwd met pestkop

Vrouw trouwt met haar pestkop van de middelbare school die ze als tiener ‘haatte’

Hond doorkauwt brievenbus

Buurtbewoners verbaasd: hond doorkauwt brievenbus van voordeur