in

LOLLOL WTFWTF

Eigenaar kan haar ogen niet geloven toen ze ontdekte van wat haar paard beviel

Eigenaar kan ogen niet geloven toen ze ontdekte van wat haar paard beviel
Beeld: YouTube @ Did You Know?

Soms doen bepaalde gebeurtenissen zich voor waarbij je het niet voor mogelijk houdt. Toch is het zo dat deze gebeurtenissen zich gewoon voordoen. In de meeste gevallen hebben ze wel een zeldzaam karakter, waarbij de normale gang van zaken omzeild worden. Dit ervaarde een eigenaar van een paard onlangs.

Eigenaar verbijsterd

Het verhaal zit namelijk zo in elkaar. De eigenaar heeft een paard die al eerder is bevallen van een tweeling. Bevallen van een tweeling is voor een paard een zeldzaamheid en verloopt niet zonder complicaties. In 9 van de 10 keren overleefd het paard of een van de tweeling het niet. Maar aan de andere kant is de kans groot dat een paard, dat een tweeling baart, met complicaties door de rest van zijn leven moet gaan. Zoals eerder aangegeven is het paard van de eigenaar al eerder bevallen van een tweeling. Toen is alles zonder complicaties verlopen. In principe mocht het paard geen kinderen meer krijgen. Maar dat is toch gebeurd en het paard moest dus weer bevallen. Een beetje een situatie waarbij je moet hopen op het beste, maar het paard zou vriend en vijand verrassen tijdens de bevalling.

Beeld: YouTube @ Did You Know?

Super paard flikt het weer!

De eigenaar van het paard zat vol verwachting en enthousiasme te wachten op de dag dat haar paard moest bevallen. Gezien de voorgeschiedenis van het paard is dat normaal. Maar waar iedereen rekende op een normale bevalling, heeft het paard de geschiedenis zich laten herhalen. Het paard beviel namelijk weer van een tweeling. Toen de eigenaar dit zag, kon ze haar ogen niet geloven. Het paard beviel van een tweeling en was ook nog kerngezond na de bevalling. Ook de tweeling maakten het ook prima. Het mag duidelijk zijn dat het hier om een super paard gaat!

Bron: YouTube

Dit zijn de meest ongebruikelijke zwangerschapscondities ter wereld

Deze mensen hebben uitzonderlijk lange lichaamsdelen