in

Fans onder de indruk van eerste beelden Lord of the Rings serie

Beeld: YouTube @Amazon Prime Video UK

Bijna twintig jaar na het debuut van de Lord of the Rings trilogie, komt het vervolg in september op Amazon Prime uit. En fans zijn nu al onder de indruk. Na jaren van wachten en steeds groter wordende opwinding. Is er nu nog een paar week te gaan voordat Lord of the Rings: The Rings of Power eindelijk wordt uitgebracht,

Lord of the Rings

De 8-delige serie is gebaseerd op de verhalen van J.R.R Tolkien. En het neemt de kijkers mee naar de duizenden jaren voor de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings. In een interview zei schrijver Patrick McKay dat de makers ‘niet geïnteresseerd’ waren in een show ‘over de jongere versie van dezelfde wereld die je kende’. “We wilden heel, ver teruggaan en een verhaal vinden dat op eigen benen zou kunnen staan”, gaf hij aan. “We vonden dat het verdiend was.”

Een beschrijving voor de serie belooft een ‘ensemble van personages, zowel bekende als nieuwe’. Met personages als Galadriel, Elrond en High King Gil-galad die al zijn onthuld in eerdere teasers en afbeeldingen.

Duurste serie ooit

De show heeft de titel van duurste tv- show ooit ongetwijfeld verdient. Terwijl de trailer een glimp laat zien van waar dat geld naartoe is gegaan. Wordt de volledige schaal begin september onthuld, wanneer de eerste twee afleveringen van de serie verschijnen.

De eerste afleveringen komen uit op 1 of 2 september, afhankelijk van de lokale tijdzones. Voordat de rest van de serie wekelijks wordt uitgebracht. De finale van het eerste seizoen van acht afleveringen komt op 14 oktober aan. Hieronder kan je de trailer alvast bekijken:

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @Amazon Prime Video UK

Tatoeëerder 'radeloos': klant bereikt pikante 'hoogtepunt' tijdens het tatoeëren

Tatoeëerder ‘radeloos’: klant bereikt pikante ‘hoogtepunt’ tijdens het tatoeëren

Vrouw vergroot ‘meloenen’ en kan ze amper dragen: valt regelmatig van de trap