in

Echtpaar ontvangt mysterieuze brief met informatie over ‘geheime kamers’ in hun pas gekochte huis

Mysterieuze brief
Beeld: TikTok

Een stel dat onlangs in een oud huis is komen wonen, ontvangt een mysterieuze brief van iemand die beweert van de familie te zijn die het huis ooit bezat.

Mysterieuze brief

Courtney en Matt zijn onlangs verhuisd naar een Victoriaans huis dat ongeveer 130 jaar oud is, maar kort nadat ze erin trokken, ontvingen ze een griezelig bericht van de ‘laatste overlevende’ van de vorige familie die het huis bezat. Nu vinden ze dankzij deze brief geheime vakjes, kleine verstopplekjes en zelfs verborgen kamers in hun huis.

In een TikTok-video op hun account @living_in_history zei Courtney: “We kregen een brief met het adres ‘koper’. “Er staat: ‘Laat ik mezelf voorstellen. Ik ben de laatste overlevende van de Madison familie die ooit eigenaar was van het huis, en ik ben erin opgegroeid,’.”‘ Ik wil je graag … vertellen over de geheime kamers en een paar dingen die je misschien niet verteld zijn toen je het huis kocht’.” In een andere video nam het tweetal de camera mee door hun huis om het huis, dat ze kochten van een historische vereniging, te laten zien met een aantal van de geheime kenmerken. Onder de open haard vonden ze een geheime drankkast vol met oude sterke dranken – de alcoholische soort in plaats van de geesten – achter een spiegelpaneel.

@living_in_history We have secret rooms!?!? #secretroom #secretroomcheck #historichome #livinginhistory #hiddencompartment ♬ original sound – Courtney & Matt

Oude wijn

Er is veel oude wijn, maar ook bier, bourbon en sherry. De brief vermeldde ook een geheime kamer ‘in de [badkamer], recht tegenover de deur in de muur’. Nou ja, het is niet echt een kamer, meer een verborgen kruipruimte in een badkamer die Courtney omschreef als ‘verreweg de engste kamer’ die het huis heeft vanwege de manier waarop het is ingericht. “Ik denk dat hier vroeger waarschijnlijk een soort kamer was,” zei Courtney, “maar eigenlijk is het gewoon een griezelige zolderruimte.” Er is nog een verborgen kamer beneden. En deze is ook vrij groot. Het tweetal weet nog niet precies wat ze ermee moeten doen, maar ze zullen ongetwijfeld iets vinden.

“Er is een enorme ruimte,” ging ze verder. “We gaan proberen uit te vinden hoe we deze ruimte kunnen gebruiken, maar op dit moment is het gewoon een koele, coole ruimte.” Er werden ook andere dingen gevonden en tentoongesteld in andere video’s. De oude eigenaren lieten bijvoorbeeld wat oude meubels achter, evenals een muziekdoosje dat een huiveringwekkende versie van ‘The Wedding March’ speelt. Mensen lijken echter van het huis te houden, hoe griezelig het ook is. Eén persoon zei: “Ik hou van je huis! Dit is net een schattenjacht!” Een ander schreef: “Dit is mijn letterlijke droom! Zo jaloers!” En een derde schreef: “Ik vind het geweldig dat [de vorige eigenaar] je een brief heeft gestuurd waarin hij je alles over het huis vertelt, zo cool!”

Bron: Unilad

loslopende koe

Razende koe jaagt studenten de stuipen op het lijf

enore omvang

Deze puppy wil op de schoot van zijn baasjes zitten, ondanks zijn enorme omvang