in

Moeder geschokt na betrappen ‘goede vriendin’ bij borstvoeding van haar pasgeboren baby

Een moeder was ontzet nadat ze ontdekte dat haar vriendin haar pasgeboren baby zonder haar toestemming borstvoeding gaf.

Pasgeboren baby

Afiqah Hasanah, uit Maleisië, had haar handen vol tijdens een familie-evenement en vroeg haar vriendin om hulp. Ze was er zeker van dat haar zoon Haider goed verzorgd zou worden. Echter, ze was erg ontevreden over hoe haar vriendin voor hem zorgde. “In drukte was ik bezig met spullen dragen, en toen ik aankwam, vroeg ze me om Haider, dus gaf ik hem aan haar omdat ze een goede vriendin was,” zei de moeder in een video.” Terwijl ik bezig was met die spullen, zag ik dat ze iets aan het doen was aan de achterkant van een open hal.”

“Het bleek dat ze Haider aan het borstvoeden was.” Toen Afiqah haar vriendin hiermee confronteerde, zei ze dat “haar excuus was dat mijn baby aan het huilen was”. Dit was onaanvaardbaar voor Afiqah. “Welke moeder kan accepteren dat haar baby rechtstreeks door iemand anders wordt gevoed terwijl de moeder zelf borstvoeding heeft?” zei ze.

Tweede keer

In de emotionele video leek de moeder op het punt van tranen te staan en ze zei: “Ik had niet verwacht dat ze zoiets kon doen.” Ik was zo gestrest dat ik wilde huilen… dit heeft mijn vertrouwen in mensen vernietigd. Hoelang zal ik hierdoor achtervolgd worden?” zegt de bedroefde vrouw. Zelfs na het confronteren van haar ‘goede vriendin’, betrapte de moeder van Afiqah de vrouw erop dat ze het nog een keer deed. “Nu kan ik er moeilijk van loskomen”, zei ze over het incident.

De video is inmiddels meer dan 2,9 miljoen keer bekeken, heeft meer dan 261.000 likes ontvangen en veel mensen toonden sympathie voor de moeder.” Hoe kan iemand zoiets doen zonder erbij na te denken!? Het is zo frustrerend om dit te horen,” merkte iemand op. “Een nieuwe angst ontgrendeld,” zei een moeder, terwijl een ander zei: “Je moet voorzichtig zijn met zulke mensen. Bereid je voor om het kind weg te houden wanneer zij in de buurt is.”

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: Instagram @afieqa_hasanah

betalen

Passagier trekt 2,5 kilo van haar kleren aan om geen overgewicht te betalen op de luchthaven

Vrouw neemt ongewone stap en geeft borstvoeding aan haar man