in

LOLLOL WTFWTF

28-jarige Sofia organiseert spannende ”pikante” feestjes met vrienden

Beeld: Facebook @Sofia Su

Seksuele voorkeuren variëren van persoon tot persoon, wat heel natuurlijk is aangezien we allemaal individuen zijn met verschillende achtergronden. En iemand die kinks en sekspraat in een positiever daglicht probeert te brengen, is de 28-jarige Sofia Su. Ze heeft regelmatig seks met al haar vrienden en organiseert een keer per maand spannende feestjes voor al haar kennissen.

Maandelijkse spannende feestjes

Juicebox klinkt misschien als de naam van een hip café waar jonge volwassenen samenkomen om biologische sappen te drinken. Maar het is eigenlijk de naam van iets heel anders. Een tijdje geleden richtte Sofia de seksclub Juicebox op. Het is een nacht bar die zich richt op het benadrukken van de positieve kant van seks. Ook al is ze betrokken bij andere activiteiten, orgieën, orgasmes en porno zijn dingen waar Sofia echt gepassioneerd over is. Een keer per maand organiseert ze seksfeesten, waarvoor ze al haar vrienden uitnodigt. Deze wilde evenementen trekken echter duizenden aspirant-deelnemers aan.

No photo description available.

Allesbehalve verlegen

De 27-jarige is allesbehalve verlegen als het om haar seksleven gaat. “Ik heb seks gehad met al mijn beste vrienden, en een aantal van hen regelmatig”, zei ze volgens de Zweedse nieuwssite Expressen. Het lijdt geen twijfel dat Sofia seks hoog in het vaandel heeft staan. “Ik ben erg dankbaar dat ik de kans heb om de daad met mijn vrienden te doen.”

Haar vrije seksleven, en het feit dat er meerdere mensen bij betrokken zijn, hebben Sofia in de schijnwerpers van Social Media gebracht. Maar de online-reacties zijn gemengd. “Ik ben te verlegen om mijn kleren aan mijn vrienden uit te lenen, laat staan ​​om met ze naar bed te gaan”, schrijft iemand. “Zolang alle betrokkenen het goed vinden, moet je het gewoon doen. Het leven is kort. Geniet ervan”, schreef een gebruiker. “Ik denk dat je op deze manier de betekenis van zowel seks als vriendschap uitholt”, zei een ander.

Bron: The laughclub

Beeld: Facebook @Sofia Su

Man poseert met een gigantische stier op het strand!

Man poseert met een gigantische stier op het strand!

Deze vrouw wil met een boom trouwen: ze is klaar met mannen!