in

Meisje van 8 heeft een zeer dramatische reactie op de ontdekking dat ze een nieuw broertje of zusje krijgt

dramatische reactie

Deze moeder filmde het moment waarop haar dochter ontdekte dat ze een grote zus werd. En haar reactie was niet helemaal zoals ze gehoopt hadden.

Dramatische reactie

Kay Hancox, 35, filmde haar achtjarige dochter Darcey, die de ziekenhuiskamer binnenliep om het spannende nieuws te onthullen toen ze een echo kreeg. De onthulling verliep niet volgens plan, want Darcey was niet zo blij toen ze hoorde dat ze geen enigst kind meer zou zijn. De achtjarige begon te huilen, omdat ze niet wilde geloven dat ze een broertje of zusje zou krijgen.

Na het zien van een Disney-kers treclame waarin ouders hun interesse in hun eerste kind verliezen nadat ze een andere baby hebben gekregen, was de achtjarige bang dat haar hetzelfde lot te wachten stond. In de clip werd Darcey door haar vader de kamer binnengeleid, met een blinddoek op haar ogen. Nadat ze is gaan zitten, doet de achtjarige de blinddoek af. En daar ontdekte ze dat haar moeder tegenover haar in een ziekenhuisbed een echo maakt. Terwijl sommige kinderen blij zouden zijn met het nieuws, is het niet de vreugde waarmee Darcey in de clip wordt overvallen.

Overstuur

In plaats daarvan begint de achtjarige zichtbaar overstuur ongecontroleerd te huilen. Kay verklaarde dat er een goede reden was waarom haar dochter zo reageerde. Na het zien van de Disney-kerstreclame over een gezin dat geen aandacht meer schenkt aan hun eerstgeborene nadat ze een nieuwe baby heeft gekregen, vreesde Darcey dat dit met haar zou gebeuren als ze een broertje of zusje zou krijgen. Met als gevolg haar negatieve reactie. Kay zei: “Ik hoopte op een blije reactie van mijn dochter, want ze had altijd om een broertje of zusje gevraagd, tot dat een paar weken geleden veranderde.

Nadat ze de Disney-kerstreclame had gezien, zei ze ronduit dat ze geen broertje of zusje meer wilde, dus ik wist dat het een slechte reactie kon worden. Maar Darcey houdt van kinderen en gedraagt zich normaal gesproken niet zo, benadrukte haar moeder. ‘Het maakte ons wel aan het lachen, want normaal is ze niet zo. Ze is liefdevol en zorgzaam, en ze is een moederkloek voor haar jongere neefjes en nichtjes. Darcey ziet het idee van een grote zus wel zitten, maar alleen als het een meisje is.

Bron & Beeld: Dailymail

verloofd met lappenpop

Colombiaanse man die verloofd is met een lappenpop kondigt aan dat zijn verloofde “zwanger” is van hun derde kind

Moeder komt aan op vliegveld en ziet een andere man als haar zoon: 'Geeft hem een stevige knuffel!'

Moeder komt aan op vliegveld en ziet een andere man als haar zoon: ‘Geeft hem een stevige knuffel!’