in

Vrouw stort in elkaar na het eten van een wortel: ‘Ze at 26 jaar lang alleen maar frietjes!’

Vrouw stort in elkaar na het eten van een wortel: 'Ze at 26 jaar lang alleen maar frietjes!'
Beeld: YouTube @tlc UK

Een vrouw is in elkaar gestort nadat ze een wortel heeft genuttigd. De reden hiervoor is omdat ze 26 jaar lang alleen maar frietjes gegeten heeft. Iemand die 26 jaar lang maar een soort voedsel gegeten heeft, zal zonder meer moeite hebben om iets anders te proberen. Dit is niet anders bij deze 29-jarige geweest.

Ze at 26 jaar lang alleen maar friet

We hebben allemaal onze persoonlijke voedselvoorkeuren – maar sommige mensen grenzen aan het extreme als het gaat om wat ze wel en niet willen eten. Een perfect voorbeeld is de 29-jarige Amber, die de afgelopen 26 jaar alleen maar friet at. En echt letterlijk alleen maar friet! Dus toen ze haar horizon probeerde te verbreden en een wortel probeerde, kreeg ze een beetje een inzinking. Amber, uit Ohio, verscheen op ‘TLC’s Freaky Eaters’ in de hoop haar kieskeurige eetgewoonte af te leren nadat het haar leven begon te ruïneren. Amber zegt dat ze voor haar derde levensjaar geen ongebruikelijke eetgewoonten had, maar vanaf haar peuterjaren weigerde ze iets anders te eten dan patat.

Beeld: YouTube @ tlc UK

Stort in elkaar na het proberen van een wortel

Haar moeder probeerde het junkfood door van alles en nog wat te vervangen en haar helemaal geen friet meer te geven, maar ze weigerde te eten als ze die niet kon krijgen. Toen ze voor controle werd meegenomen, konden de doktoren niets met Amber vinden, behalve een geval van kieskeurig eten. Vanaf dat moment was haar frietdieet van de baan. Het belangrijkste probleem hiermee is natuurlijk dat Amber op geen enkele manier haar benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Maar bovendien maakte Amber zich zorgen over haar dochter McCartney, die in haar voetsporen begon te treden. Dat was het moment voor psychotherapeut Mike Dow en voedingsdeskundige JJ Virgin om zaken op orde te stellen. Moeder en kind kunnen nu normaal eten.

Bron: unilad.com

Vrouw die 'gevangen zit in lichaam van kind' introduceert haar nieuwe vlam!

Vrouw die ‘gevangen zit in lichaam van kind’ introduceert haar nieuwe vlam!

Vader realiseert zich: 'Auto gestolen met zijn 2-jarige op de achterbank'

Vader realiseert zich: ‘Auto gestolen met zijn 2-jarige op de achterbank’