in

Vrouw verlaat medische school nadat ze duizenden dollars per week verdient met de verkoop van haar spuug

spuug
Beeld: Instagram & TikTok @latieshajones

Een Britse studente geneeskunde heeft haar studie opgezegd en haar baan opgeschort omdat ze nu duizenden per week verdient met het verkopen van spuug.

Spuug verkopen

Latiesha Jones, studente in Manchester, heeft haar deeltijdbaan bij Tesco opgezegd nadat haar lucratieve bijverdienste, het online verkopen van haar eigen spuug en lichaamsvloeistoffen, op hol was geslagen. Hoewel ze ervan droomde af te studeren aan de universiteit met de eretitel ‘dokter’ achter haar naam, nam haar leven een beetje een wending toen ze in geldproblemen kwam. Ze moest 11.000 pond (20.790 pond, 13.585 dollar) aan schulden wegwerken, dus begon ze online uitscheidingsproducten van haar lichaam aan mensen te verkopen. En ze denkt dat het veel gemakkelijker is dan je uitwerpselen op OnlyFans te zetten. “Het begon allemaal als een toevalstreffer, en nu doe ik het al vier jaar,” zei de 22-jarige. “Ik begon met OnlyFans en daardoor kreeg ik rare verzoeken voor douchewater. En ik wist altijd al dat het een ding was, maar wist niet dat het zo makkelijk toegankelijk was.”

“Ik heb veel onderzoek gedaan en diep in de industrie gegraven om aan de ongewone verzoeken die ik krijg te voldoen. Ik gebruik sites die niet bekend of besproken zijn, zoals OnlyFans.” Maar toen ze de allereerste bestelling voor een potje van haar eigen spuug ontving, realiseerde ze zich dat er meer achter de verkoop van content zat dan je zou denken. “Ik dacht eerst dat het een grap was en dat het niet serieus kon zijn, totdat ik me realiseerde dat het wel zo was,” zei ze. “Daarna ging ik akkoord en vroeg £300 ($AUD567). Ik kon niet geloven hoe makkelijk het was.” “Het is veel gemakkelijker dan OnlyFans en foto’s maken, dat is zeker.”

@latieshajoness Just a day in my life😅 #whatisellonline #fyp #accountant #dayinmylife ♬ original sound – L A T I E S H A

Opvallende gelijkenis

En, op een moment dat een opvallende gelijkenis vertoonde met toen supermodel Linda Evangelista uit de jaren 90 onthulde dat ze “niet uit bed komt voor minder dan USD 10.000 (AUD$ 15.300, £ 8.000) per dag”, voegde Jones eraan toe dat ze een keiharde ritselaar is. Ze heeft mensen gehad die vroegen om lakens nadat ze er een week in had geslapen, gymkleren die echt bezweet waren, badwater, tandenborstels en tandpastaspuug. “Alles wat je maar kunt bedenken, mensen willen het,” zei ze. Ze is verrast met mensen die om haar spuug vragen.

“Spuug is populair, en ik doe ze een paar keer per week. Ik verkoop mijn spit niet voor slechts 250 pond (AUD$472, $USD308). Het wordt per klant gepeild – als ik weet dat ze veel zullen betalen, reken ik meer,” zei ze. “Ik onderhandel tot op zekere hoogte, maar ik verkoop niet voor minder dan £200 ($ 247). “Het meeste dat ik met spuug heb verdiend is £1.500 ($USD1.852, AUD$2.834). Ik wist dat de man geld had, en hij wilde het graag betalen.” Jones heeft nu haar baan in de supermarkt en de universiteit kunnen opzeggen.

Ze heeft de schulden van haar moeder en zichzelf afbetaald en zelfs een nieuw paard voor haar zus gekocht en leeft een uitbundig leven, allemaal dankzij een pot spuug. Ze voegde eraan toe: “Ik studeerde biomedische wetenschappen en wilde dokter worden – iets wat ik mijn hele leven al wilde doen. “Ik had nooit gedacht dat dit mijn carrière zou worden, maar ik ben blij dat het zo is. Ik hou ervan. De vrijheid die het je geeft en het geld zijn belangrijk voor me, want ik ben nooit opgegroeid met geld.”Ik heb nooit geweten hoe het voelde om uit te gaan en te kopen wat ik wilde.”

Bron: Ladbible

telefoon verdwenen

Vrouw raakt op hilarische manier haar telefoon kwijt tijdens het laten zien van haar trucje

verzekering

Man dumpt vriendin en dan gebeurt dit: ‘Is er een verzekering voor gekke ex-vriendinnen?’