in

Werelds langste model heeft weinig geluk met liefde: ‘Mannen schrikken van haar lengte!’

Werelds langste model heeft weinig geluk met de liefde: 'Mannen schrikken van haar lengte!'
Beeld: Instagram @ekaterini_lisina15

Een van werelds langste model heeft het geluk niet aan haar zijde wanneer het om de liefde gaat. Mannen schrikken zich een hoedje als ze zien hoe lang ze is. Dit is jammer, omdat iedereen het recht heeft om zich geliefd te voelen. Haar lengte is misschien een voordeel om de top van de rekken in de winkel te bereiken, maar volgens haar waarderen mannen dit niet.

Geen geluk met liefde

Het langste model ter wereld, Ekaterina Lisina, sprak over haar lengte en hoe dit haar liefdesleven beïnvloedt. De Guinness-wereldrecordhouder voor de langste benen heeft een mooi gezicht en figuur. In veel opzichten is het Russische model perfect, maar ze wordt angstig als ze op zoek is naar liefde. Als ze staat is ze namelijk 6 voet, 8,77 inch lang (205,16 cm). Ekaterina, wiens benen 132 cm lang zijn, zei dat haar lengte het kiezen van een partner bemoeilijkt. In een podcast van ene Alexis Texas, zei ze het volgende: “Je kent die problemen als je een jongen leuk vindt, maar hij is veel kleiner of je houdt van een lange jongen, maar hij wil niet bij je zijn omdat je te lang voor hem bent.”

Haar lengte laten mannen schrikken

Lisina is niet op zoek naar iemand die groter is dan zij. Ze zou gaan voor een man die 5′ 7″ of langer is. Ekaterina voegde eraan toe dat lengte er niet toe zou moeten doen in een relatie en legde uit dat een partner “absoluut om haar zou moeten geven”. Ze wil ook iemand die bereid is genegenheid te tonen en ‘financieel te steunen als hij kan’. Het model, dat in Los Angeles woont, is niet ‘een feestmens’ of ‘persoon die graag uitgaat’. Dus gebruikt ze apps om op zoek te gaan naar haar perfecte partner.

Bron: thoughtnova.com

Beeld: Instagram @ekatirina_lisina15

Vrouw die € 50.000 per week verdiende met het verkopen van scheten werd opgenomen in het ziekenhuis

Vrouw die € 50.000 per week verdiende met het verkopen van scheten werd opgenomen in het ziekenhuis

Jonge moeder met 11 kinderen wil nog 100 om werelds grootste gezin te hebben!

Jonge moeder met 11 kinderen wil nog 100 om werelds grootste gezin te hebben!