in

Werelds heetste Oma is single en is op zoek naar serieuze gegadigden!

Werelds heetste Oma is single en is op zoek naar serieuze gegadigden!
Afbeelding: Screenshots Instagram account @worldshottestgrandma

Wie zich blind staart op de term ‘Oma’ en geen kans neemt zal spijt ervan krijgen. De werelds heetste Oma is nu weer single en is op zoek naar kandidaten. Die titel verdient ze namelijk terecht. Het gaat om een vrouw die helemaal niet lijkt op een Oma. Maar begrijpelijk dat het voor sommige mensen zien geloven is.

Weer single en op zoek!

Zoals eerder aangegeven is het plekje naast de werelds heetste Oma vrij geworden. Omdat de Oma actief op zoek is naar een man, mogen serieuze kandidaten een poging wagen. Maar er is wel een maar en dat is dat de Oma niet wanhopig is. Ze stelt daarom een paar eisen om een relatie aan te gaan. Een van de gouden uitgangspunten is dat de man stukken jonger dan haar moet zijn. Leeftijdsgenoten maken helaas dus geen schijn van kans bij de werelds heetste oma. Ben je een jonge kerel en zie je een relatie wel zitten met een wat oudere dame? Dan is het je aangeraden om contact op te maken met de wereld heetste Oma. Wie weet wordt er iets moois van de relatie.

Valt op jonge mannen

De werelds heetste Oma heeft al een poosje geen date gehad. In 2022 begon ze te daten met een goede vriend van haar, maar hij kwam vrij plotseling te overlijden. Stewart, zoals de heetste Oma ter wereld heet, geeft de voorkeur aan jonge heren. Mannen die tussen de 20 en 30 jaar zijn maken een grote kans om een relatie met haar aan te gaan. Op de vraag waarom dat zo is, gaf ze aan: ”Ik weet dat veel jonge mannen van oudere vrouwen houden.” Mocht er iemand zijn die boven de 30 is, dan wil ze wel kijken of ze een uitzondering kan maken.

Bron: leefspiritueel.nu

Beeld: Instagram @worldhottestgrandma

Vrouw heeft twee vagina's: 'Een gebruikt ze om geld te verdienen en een om de liefde te bedrijven!'

Vrouw heeft 2 schaamspleten: ‘Een gebruikt ze om geld te verdienen en een om de liefde te bedrijven!’

Familie 'getraumatiseerd' na vondst grote spin in bananen!

Familie ‘getraumatiseerd’ na vondst grote spin in bananen!