in

Amerikaanse leerkracht beschuldigd van seksuele relatie met geesteszieke student!

Amerikaanse leerkracht beschuldigd van seksuele relatie met geesteszieke student!
Beeld: YouTube @ Unıversal Channel

Een Amerikaanse leerkracht is recent beschuldigd van het op nahouden van een seksuele relatie met een geesteszieke student. Vooral als leerkracht is zo een daad niet fraai. Een leerkracht dient altijd het goede voorbeeld te geven en dient zich altijd als rolmodel op te stellen. Deze leerkracht heeft met haar actie alle ethische waarden en normen omver gegooid.

Beschuldigd van een seksuele relatie

De leerkracht is nu deel en onderdeel van een onderzoek in The Bronx en Staten Island. Dit vanwege beschuldigingen dat ze een langdurige seksuele relatie had met een geesteszieke 16-jarige leerling op een school voor kinderen met speciale behoeften. Sandy Carazas-Pinez, 33, een voormalige biologieleraar in New York, getrouwd en moeder van drie kinderen, had minstens tien keer seks met de tiener in haar auto en stuurde hem naakte en erotische poses tussen tal van ongepaste teksten volgens beschuldigingen van de moeder van de jongen en documenten verkregen door The Post. Onderzoekers van de politie en de officier van justitie stelden stapels teksten samen die op elk uur werden verzonden tussen de leraar en de tiener, die de Biondi School in Yonkers bezocht op kosten van het stadsdepartement van Onderwijs. De school is onder het beheer van de non-profitorganisatie Rising Ground, die de leraar deze maand ontsloeg.

Beeld: YouTube @Unıversal Channel

Geesteszieke student

Het lijkt er veel erop dat de autoriteiten genoeg bewijzen hebben om de leerkracht te berechten. Per slot van rekening gaat het hier om een student. Maar niet alleen dat, het gaat om een student die een geestesziekte heeft. Alles wat de leerkracht opbrengt tegen de student, zal dus makkelijk omver geworpen kunnen worden. De leerkracht moest als geen ander weten dat je je niet zo kunt opstellen tegen iemand die zwakbegaafd is. Het recht zal in deze zijn beloop moeten hebben.

Bron: dailymail.co.uk

Monteur crasht auto van klant met een waarde van €137.542,50: 'Reedt in op 3 geparkeerde voertuigen!'

Monteur crasht auto van klant met een waarde van €137.542,50: ‘Reedt in op 3 geparkeerde voertuigen!’

laagste noot

Deze 50-jarige zanger heeft de laagste noot ter wereld