in

Koppel dat restaurant ontvluchtte zonder te betalen verontschuldigt zich bij eigenaar en betaalt rekening volledig

rekening betalen
Beeld: Facebook

Een stel werd online aan de schandpaal genageld door een cafébazin nadat ze er met hun kinderen vandoor waren gegaan zonder hun rekening te betalen.

Rekening betalen

De waardin van de pub plaatste een post op sociale media en deelde beelden van het stel dat naar hun voertuig op de parkeerplaats van de pub rende en wegreed. De Facebook-post van huisbazin Lisa McMasters leidde ertoe dat het stel door verschillende gebruikers werd herkend. Het paar werd later geïdentificeerd als de 32-jarige Ruby en de 33-jarige Suzy. Het bijschrift luidde: “Wat aardig van jullie om te komen eten en drinken en er vandoor te gaan zonder te betalen. Verblijven op een camping in de buurt.” Een medewerker van de pub, zoals geciteerd in MailOnline, zei dat het stel binnenkwam met ’twee jonge jongens’ en om eten vroeg.

“Het was een drukke avond, de vloer en tafels waren bezet. Maar er is een serre aan de achterkant en daar vonden we een tafel voor hen,” vervolgde de medewerker. Volgens de medewerker van de pub werd het gezin van vier gevraagd of ze een dessert wilden nadat ze hun maaltijd en drankjes op hadden. Maar het stel zei van niet en zei dat ze ‘zo naar boven zouden komen om aan de bar te betalen. Helaas vertrokken ze en werden het laatst gezien op camerabeelden ‘rennend naar hun auto’. “De rekening bedroeg £ 56 en werd helaas niet betaald,” voegde de medewerker eraan toe. In een inmiddels verwijderde post op Instagram beweerde een van de vrouwen dat ze ‘moesten vluchten’ vanwege een ‘persoonlijke noodsituatie’.

Online haat

“Normaal gesproken negeer ik belachelijke online haat, maar dit gaat ook over mijn kinderen dus ik kom even langs om te zeggen dat we gisteravond heerlijk hebben gegeten en een briljante service hebben gehad in The Smithy Arms in Swinton. Maar dat ons bezoek helaas werd afgebroken”, legden ze uit. Hoewel ze van plan waren om de pub meteen daarna te bellen om ‘ze op de hoogte te stellen van de situatie’, ontdekte het stel dat ze ‘verdomme nul ontvangst’ hadden op de camping en dus moesten wachten.

Hoewel de moeder verzekerde dat de familie ‘de rekening betaalde’ en de pub een ‘royale fooi’ gaf als verontschuldiging. “Er zijn geen wrokgevoelens tussen mij en de lieve mensen van The Smithy Arms, maar toch is het internet gek geworden. Een misverstand dat enorm buiten proportie werd opgeblazen, gevolgd door een homofobe en body-shaming heksenjacht,” luidde het bericht. Kroegbazin McMasters heeft inmiddels bevestigd dat het hele incident is opgelost. En vertelde de MailOnline dat het stel ‘binnen is geweest en zich heeft verontschuldigd en hun situatie heeft uitgelegd’. Ze zei: “We zijn blij dat de zaak is opgelost en wat ons betreft is dat het einde.”

Bron: Ladbible

push-ups

Luchthavenmedewerker stript wanneer mensen hun bagage afhalen en doet vervolgens push-ups

auto

Dit is het ongelooflijk moment waarop auto de lucht in schiet en tegen een huis botst