in

WTFWTF

Boze man springt voor grote tractor: krijgt stof op zijn broodje

Beeld: Twitter @LittleBigFarm

Op twitter gaat een video viraal van een boze man die voor een grote oogst machine stapt. De reden van zijn woede is de stof die kwam opwaaien van het veld en zijn picnic verstoorde.

Boze man op picnic

Het gebeurde allemaal op de Rookery Farm waar de man het privéterrein op ging en midden in het veld begon te klagen dat zijn familie picnic verstoord werd door het stof wat al twee is komen opwaaien, dankzij de industriële oogstmachine. De man lijkt zich van geen kwaad bewust en stapt vol woede voor de 16-tonner om zijn ongenoegen te uiten aan Eleanor Gilbert.

Gevaarlijk

“Gelukkig zijn we erin geslaagd om te stoppen, en we probeerde beleefd uit te leggen dat ‘je uit de weg moet gaan’ zei Gilbert. “Toen gingen we voor de tweede keer rond en hij rende voor de maaidorser uit en hij wilde niet uit de weg gaan, omdat we besloten dat we zouden kijken of we door zouden gaan als hij uit de weg ging.” Hij weigerde echter, en de daaropvolgende interactie tussen de man en Eleanor’s moeder ging viraal. Eleanor vervolgde: “Hij zei dat we het expres deden omdat we twee keer om het veld gingen. Om een ​​veld te combineren, moet je echter twee keer rondgaan, zodat je je landwerk kunt doen, het stuk in het midden, dus je hoeft niet’ niet over de rest van het gewas lopen aan het eind.”

Gilbert geeft achteraf aan dat het levensgevaarlijk is om voor zo een grote machine te springen om verschillende redenen. Zo zou er slecht zicht zijn vanuit de cabine, en tijdens het oogsten waait er veel stof op, wat het zicht nog slechter maakt. De video is inmiddels al meer dan achthonderd duizend keer bekeken, en de meningen zijn verdeeld over wie er nu fout zat in deze kwestie.

Bron: http://Ladbible.com

Beeld: Twitter @LittleBigFarm

Vliegtuig maakt beangstigende "laagste landing ooit" op een vliegveld

Vliegtuig maakt beangstigende “laagste landing ooit” op een vliegveld

Man poseert met een gigantische stier op het strand!

Man poseert met een gigantische stier op het strand!