in

Man wordt vergeleken met weerwolf om zijn extreme lichaamshaar

Een man die sinds zijn tienerjaren niet is gestopt met het groeien van zijn lichaamshaar, wordt vergeleken met een weerwolf.

‘Mijn lichaamshaar groeit binnen 3 uur terug’

De man die ook wel door het leven gaat als menselijke ’teddybeer’ zegt dat hij gek is op zijn harige lichaam, hoewel dit niet altijd zo is geweest. “Ik harste mijn lichaamshaar en liet het jaren geleden allemaal laseren toen ik me ervoor schaamde”, vertelde hij onlangs aan Caters News. “Maar dat is gelukkig nooit gelukt. Ik weet nog dat wanneer ik het eraf scheerde, het binnen drie uur alweer aangroeide.”

Nu wast en conditioneert hij zijn haar twee keer per week diep en verzacht het door zijn eigen baardolie te gebruiken. Eens in de twee maanden gebruikt hij vervolgens een relaxer om het haar glad te krijgen, omdat het volgens de entrepreneur een goede manier is om te pronken met zijn spieren.

Verharen

Als het op het daten aankomt, geeft ‘mr. Teddy Bear’ toe dat hij exen hem vooral onzeker lieten voelen over zijn lichaamshaar, en hem zelf zover probeerden te krijgen om zich te laten scheren. Daar denkt hij nu heel anders over. “Je accepteert me als een weerwolf, of je kunt ergens anders heen gaan” volgens mr. Teddy Bear. Hoewel hij eraan gewend is dat mensen verschillende reacties hebben, merkt hij nog steeds dat ze geschokt zijn over zijn uiterlijk. Daar probeert hij zich echter niets van aan te trekken, alhoewel het ook wel eens voorkomt dat vreemden vragen of ze hem mogen aaien.

Andere nadelen volgens de menselijke teddybeer, zijn onder andere het verharen waardoor zijn huis bezaaid ligt met haar, en de luchtvochtigheid: “Mijn haar gaat heel snel pluizen en het is erg moeilijk om het recht te houden”, legt hij uit. De nadelen vallen echter niet bij de voordelen, omdat hij nu flink geld verdiend aan de baard en lichaamshaar verzorgingsproducten die hij op de markt brengt.

Bron: Carters Clips

Beeld: Instagram @mrteddybeargrr

Vader bedenkt slimme oplossing voor de superkorte short van zijn dochter

Dit zijn de 5 best bekeken films en series die je niet mag missen deze week