in ,

WTFWTF

Klant wordt in rekening gebracht als een ober elke keer iets naar de tafel brengt

Beeld: Facebook @Imperial bar/ Twitter @estherrebollo

Galey Hermoso bracht vorig jaar een bezoek aan de Imperial Bar in Zamora, Spanje. Daar genoot hij van wat eten en een paar drankjes. Hij was echter geschokt toen de rekening kwam en hij ontdekte dat hij voor meer dan alleen zijn bestellingen in rekening was gebracht.

De rekening

In een bericht op Twitter onthulde de heer Hermoso dat de ober 20 cent aan zijn rekening toevoegde wanneer ze iets brachten, zoals een cola of wat tapas. Terwijl hij het eetcafé riep, zei de heer Hermoso: “Een paar dagen geleden is er iets vreemds met ons gebeurd in Benavente. “Elke keer dat de ober naar de terrastafel kwam om iets te brengen: bier, de tapa… rekende hij ons 20 cent. “De laatste druppel was de euro die hij ons vroeg om wat bestek te leggen om een ​​toast te snijden die we hadden besteld.”

Na de post sprongen veel mensen in om het ontevreden diner te steunen. Een gebruiker zei: “Het bestek moest toen worden meegenomen, net als het voedsel dat je in je buik droeg? Ik zou het hebben genomen, ze hebben het aan jou verkocht. Want volgens die regel hadden ze je ook voor het bord moeten betalen van toast, de glazen bier, enz. Ik denk dat het bestek van jou is.”

Geen probleem

Niet iedereen was echter zo woedend over de kosten, omdat sommigen zeiden dat ze gewend waren aan dit soort diensten en er geen probleem mee hadden om het te betalen. “Ik zou zeggen dat het verkeerd wordt begrepen. Aangezien ik een kind was, werd elk product dat op het terras werd geconsumeerd duurder in rekening gebracht”, zei een. Terwijl een ander zei: “Het bestek is dat niet, maar dat ze terras service vragen voor elk drankje is normaal. Je kunt ook binnen drinken en ze brengen het niet in rekening, ze moeten betalen voor het terras.”

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @estherrebollo

14 foto's die bewijzen dat winkelen met de vrouw een nachtmerrie is

14 foto’s die bewijzen dat winkelen met de vrouw een nachtmerrie is

21-jarige laat zich bruin tinten, en maakt hierbij een opmerkelijke fout