in

Vrouw verkoopt haar scheet in een pot en verdient €50.000 per week

Iedereen laat wel een scheten achter, hoe braaf en netjes men zich ook voordoet. Maar men doet het meestal in het geheim in de badkamer of als men zeker weet dat men alleen is. Scheten laten in de buurt van mensen wordt vaak beschouwd als onbeleefd zijn. Nou… het lijkt erop dat niet iedereen daar hetzelfde over denkt. Blijkbaar houden sommige mensen er juist van, zozeer zelfs dat de 31-jarige Stephanie Matto er een carrière van heeft gemaakt.

Scheet in een pot

Ze verdient soms meer dan 50.000 euro in één week door potjes te verkopen met haar scheten erin, meldt The Daily Mail. Stephanie Matto is een kleine beroemdheid uit de reality show “90 Day Fiancé,” waar mensen uit verschillende landen met elkaar trouwen en hun nieuwe leven samen documenteren. Voortbordurend op haar 15 minuten roem is Stephanie in een nogal onwaarschijnlijke (maar lucratieve) carrière gestapt.

Geur versterken

Om de geur te versterken, eet Stephanie voedsel dat bekend staat om zijn luchtjes. Rekening houdend met haar succes, verdiende Stephanie meer dan 50.000 dollar in een week met haar unieke business idee. “Ik denk dat ik echt een enorme markt heb aangeboord, en er lijkt een eindeloos potentieel te zijn,” vertelde ze Buzzfeed.

Bron: Laughclub

Beeld: Instagram @ stepankamatto

Reiziger betrapt: Probeerde pistool vliegtuig in te sluipen door het te verbergen in rauwe kip

Reiziger betrapt: “Probeerde pistool vliegtuig in te sluipen door het te verbergen in rauwe kip”

Moeder onder vuur om haar vrije opvoed technieken: ‘Mijn kinderen eten zand en drinken koffie’