in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw onthult: “Mijn harige oksels leveren me €20.000 per maand op”

Een content maker voor volwassenen is gestopt met het scheren van haar oksels om de gendernormen aan te vechten. Fans waardeerden haar nieuwe “harige” stijl, en ze verdient een salaris van zes cijfers met de verkoop van haar foto’s online.

Harige oksels

De vrouw staat op sociale media bekend als Cherry The Mistress. Sinds ze haar carrière veranderde van werken als barista naar het creëren van expliciete content online, verdient ze 20 keer zoveel geld, ongeveer 20.000 euro per maand. Ze gebruikt OnlyFans om haar fans te bereiken, en ze heeft haar vaste baan en studie opgegeven om fulltime pikante content te creëren. Volgens de 20-jarige is het de beste beslissing die ze ooit heeft genomen. Ze vindt het niet erg om 12 tot 14 uur per dag te werken, omdat ze van haar werk houdt. “Ik ben altijd een echt seksueel persoon geweest en hield ervan me seksueel te uiten”, legde Cherry uit.

“Verder kon ik meer tijd en moeite steken in het werken voor mezelf.” Haar besluit om te stoppen met scheren kwam door een cursus sociologie die ze volgde. “We leerden over sociale normen voor mannen en vrouwen en hoe er bepaalde activiteiten en eigenschappen zijn die in de loop van de tijd door socialisatie worden aangeleerd”, zei ze. “Het zette me aan het denken hoe ik tijdens mijn jeugd altijd te horen kreeg dat ik moest scheren van mijn familie en zelfs leeftijdsgenoten op school. Dus dat heb ik jarenlang gedaan. Toen ze zich klaarmaakte voor een afspraakje, kwam de gedachte bij haar op dat van de man niet dezelfde omslachtige procedure werd verwacht. “Dus heb ik me niet geschoren”, zei ze. “Ik zal nooit spijt hebben van die beslissing.”

Positieve reacties

De reactie van haar volgers op haar ongeschoren lichaam is volgens de OF-ster zeer positief. “Vaak drukken ze me uit hoe geweldig ze het vinden dat ik me niet scheer en hoe mijn lichaam van nature rondingen en behaard is, wat iets is wat ze niet super vaak zien”, legde ze uit. Haar trouwe fans vragen zelfs om haar “enorme bush en harige oksels te zien.” “Ik krijg ook te horen dat ik een godin ben en dat ik hun droomvrouw ben, en dat geeft me absoluut een speciaal gevoel,” vervolgde ze.

“Dagelijks vertellen ze me hoeveel ze van mijn erotische inhoud houden, en dat horen maakt mijn lange werkdagen echt de moeite waard.” Cherry moet tijdens haar werkdagen veel taken beheren, waaronder het schieten en bewerken van erotische foto’s en video’s, het updaten van haar social media platforms, het verkopen van persoonlijk ondergoed en het verzorgen van haar aanbiddende fans. Zoals de meeste content creators heeft Cherry echter te maken met haar deel haters. “Ik krijg meestal haatdragende opmerkingen van mannen, en soms van vrouwen, die me vies en walgelijk vinden. En ik ben ook een man genoemd, omdat ik lichaamshaar heb,” bekende ze. Tegenwoordig negeert ze de trollen en haters en richt ze zich in plaats daarvan op alle positiviteit.

Ze legt uit dat haar fans haar hebben geholpen zich zekerder te voelen over zichzelf dankzij hun voortdurende steun. En ze hebben haar ook geholpen om haar volledige potentieel te bereiken. “Ze laten me zo sexy en zelfverzekerd voelen voor wie ik ben”, zei Cherry.

Bron: Thoughtnova

Beeld: Facebook @Cherry The Mistress

Bejaardentehuis biedt excuses aan na inhuren spannende danseres

Vrouw uit Arizona gaat viraal omdat ze een waanzinnig lange middelvinger heeft