in

Vrouw die ontdekte dat man van 17 jaar haar neef is, was ‘kotsmisselijk’ toen ze erachter kwam

kotsmisselijk
Beeld: TikTok @realestatemommaz

Een vrouw die ontdekte dat ze per ongeluk met haar eigen neef was getrouwd, zei dat de openbaring haar ‘kotsmisselijk’ maakte.

Kotsmisselijk

Celina Quinones, 37, en haar man Joseph, 44, uit Colorado in de VS, ontmoetten elkaar op een Halloweenfeestje en het klikte meteen. Ze spraken af op date te gaan en ‘waren daarna onafscheidelijk’, aldus Celina. Binnen een paar maanden na hun ontmoeting stapten ze in het huwelijksbootje en kregen ze samen drie kinderen. Maar 10 jaar na hun huwelijk deden ze de onthullende ontdekking dat ze eigenlijk familie van elkaar waren.

Celina vertelde Truly dat het stel geen idee had dat ze familie van elkaar waren en er pas achter kwam nadat ze onderzoek was gaan doen naar hun afkomst en erfgoed. Toen ze terugdacht aan het moment waarop ze de levensveranderende ontdekking deed, zei ze: “We besloten onze DNA-test te doen en toen kwamen we erachter. Ik was een beetje misselijk. In mijn hoofd dacht ik dat we zouden gaan scheiden.” Hun gedeelde voorouder resultaten toonden aan dat ze een overeenkomst hadden van 62 cM, of centimorgan – een eenheid voor het meten van genetische verwantschap. Wat in feite betekent dat het paar allebei dezelfde voorouder hadden acht generaties terug.

@realestatemommaz #CapCut ♬ original sound – 🌜el

De waarheid

Ondanks dat de waarheid zwart op wit stond, was Joseph aanvankelijk in ‘volledige ontkenning’. “De DNA-test heeft bevestigd dat we derde tot vijfde neef en nicht zijn”, legde Celina uit. Nadat ze had overwogen om te scheiden, zei Celina dat ze zich afvroeg wat dat met hun drie kinderen zou doen en uiteindelijk besloten ze om door te gaan met hun huwelijk. Ze legde uit: “Ik begon meer bij mezelf te denken van ‘Hé voor onze kinderen, voor ons huishouden moeten we het bij elkaar houden en bij elkaar blijven’. “Het was een cruciaal moment voor ons, want je hoort niet naar je neef te kijken of bij je neef te zijn en ik bedoelde het niet zo, maar het gebeurde zo.”

Joseph voegde eraan toe: “We zijn zo ver gegaan en het is tot de dood ons scheidt in mijn boeken, dus ik zou niet weggaan vanwege zoiets.” Het stel besloot hun verhaal te delen op TikTok en werd overspoeld met nare opmerkingen van trollen die hun huwelijk ‘ziek’ noemden. Maar ze bleven sterker dan ooit en Joseph zei: “Tegen de mensen die ons negatief commentaar gaven: het is makkelijk om aan de buitenkant te praten zonder het hele verhaal van binnen te kennen. “We kwamen er bijna 11 jaar later achter, drie kinderen later… Het is gewoon niet iets waar je zomaar mee stopt.” Het paar viert volgende maand hun 17e huwelijksverjaardag en zegt dat hun kinderen de onconventionele opstelling hebben geaccepteerd.

Bron: Ladbible

menselijke draak

Kung Fu-meester ademt vuur en rook en wordt “De Menselijke Draak” genoemd

luchtjes

Vrouw die niet kan stoppen om luchtjes te laten laat lichaam kraken om ‘gassen te stoppen’